Bütçe ?merhablar valorant oynarken konuşmak için mikrofon öneririmisniz ?
100 150 civarıBütçe ?
Ses iletiliyor mu bari15 liralık bir yaka mikrofonu alıp geçin. Yıllardır kullanıyorum ve maşallah hiçbir problem yaşamadım. Ulan bu çok ucuz, kesin berbattır demiştim fakat çok ön yargılı davranmışım.
Corsair HS60 pro nun mikrofonundan daha iyi iletiyor. DB artırmadan bile çok iyi bir şekilde sesi aktarıyor.Ses iletiliyor mu bari
kanka o kada da değil güzel bişey olsn laCorsair HS60 pro nun mikrofonundan daha iyi iletiyor. DB artırmadan bile çok iyi bir şekilde sesi aktarıyor.
Boya BY-M1 alabilirsin o zaman kendim kullanıyorum fakat bilgisayara bağlarken ses iletilmeme ve kısık ses sorunu yaşadım.kanka o kada da değil güzel bişey olsn la
oyun için sence paahlalı değlmi bilemedmBoya BY-M1 alabilirsin o zaman kendim kullanıyorum fakat bilgisayara bağlarken ses iletilmeme ve kısık ses sorunu yaşadım.
Edit: Ucuz istiyorsan hadron kalitelidir.
Valla hocam 100TL bütçeye HEPA MERZ HM1 var ama piyasada çakmaları çok daha fazla. BOYA M1 almadan önce HEPA almıştım fakat sahte geldiği için direk iade ettim. Onun dışında 20 TL lik mikrofonu almanda hala ısrarcıyımoyun için sence paahlalı değlmi bilemedm