Patlama ihtimali var mı ?Bu fiyata daha iyisi yok. Ama eğer bütçemi artırırım dersen FSP AHBC/Hydro K serisine bakabilirsin.
Patlama ihtimali var mı ?Bunu al geç, bu fiyatta başka alternatifin yok.
1650 Super falan alıp kurtarırsın ileride.
Çok düşük de olsa var, her psu'nun patlama ihtimali vardır çok düşük de olsa. Psu kolay kolay patlamaz zaten.Patlama ihtimali var mı ?
bence PSU dan kısılmaz sonuçta kaç bin liralık sistemi emanet ediyorsun bende en başta o hataya düştüm gittim dark marka PSU aldım C4 gibi bir şeydi sonra FPS HV 550 80+ aldım çok da kaliteliAlıntıyı görüntüle
Normalde bunu alıcaktım bazıları sıkıntı çıkarabilir dedi kaliteli ucuz bir şey varsa bana yazarsanız güzel olur.
Sistem;
-i3 10100F
-HD 3450
-H460m
-8gb ram ddr4
-350gb HDD
Zannetmiyorum o kadar da leş bir PSU değil.Patlama ihtimali var mı ?
Bu fiyatta daha iyisi yok ve bu psu da çok kalitesiz sayılmaz. Düşük bütçeli sistemler için alınabilir.bence PSU dan kısılmaz sonuçta kaç bin liralık sistemi emanet ediyorsun bende en başta o hataya düştüm gittim dark marka PSU aldım C4 gibi bir şeydi sonra FPS HV 550 80+ aldım çok da kaliteli
ilerde ekran kartı almak istediği zaman felan yetmeyecek ama 400 w psu kalitesiz değil fazla eyvallah da en azından bir 350-400 ayılırmalı psu ya benceBu fiyatta daha iyisi yok ve bu psu da çok kalitesiz sayılmaz. Düşük bütçeli sistemler için alınabilir.
o zaman alınabilir bence bende öyle yaptım o PSU yetmicekti mecbur ekran kartını daha dün aldımİlerde yükselticem ama baya ilerde işte.