Neler Yeni

Öneri Ucuz,rahat sandalye önerisi

melihsan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
melih şan
ben kocaman koltuğa oturuyom çok rahat bazen yatıyom

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Merhaba, bu fiyatlarda oyuncu koltuğu pek iyi olmaz. Zaten benim her türlü oyuncu koltuğunu alma imkanım olsa yine oyuncu koltuğu almam
yönetici koltuğu gibi bir şey alırım
sana önerim https://www.gittigidiyor.com/ev-bah...ryRFgcnwpRrtRt_oSBmyyJqiNFaeOI8kaAhbzEALw_wcB
hocam bunu önermem ya. :D
İşyerinde vardı, 3 - 4 saat sonra sırtım su içinde kalıyordu.
Fileli ve bez olmalı bence koltuk, terletmemeli, boyunluk ve sırtlığı güzel olmalı. Ayarlanabilir sırt kısmı olmalı.
Ben şöyle bişey öneririm:

Fazla ürün koymuş olabilirim, hepsi aynı da olabilir arkadaşlar. Ama sırt kısmı ayarlanabilir bir sandalye bel ağrıları ve boyun ağrıları olmaması açısından büyük önem arz ediyor. Sandalyenizi düşünerek alın arkadaşlar. <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
ben kocaman koltuğa oturuyom çok rahat bazen yatıyom
Yani ben pc başındayım ve öyle bişey imkansız nerdeyse hem odamın benim tarafı dar hem spor yaptım için evde o koltuğu kaldır kenara çek bir daha yerine koy 4-5 tane bel fıtığı çıkar rahat :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
hocam bunu önermem ya. :D
İşyerinde vardı, 3 - 4 saat sonra sırtım su içinde kalıyordu.
Fileli ve bez olmalı bence koltuk, terletmemeli, boyunluk ve sırtlığı güzel olmalı. Ayarlanabilir sırt kısmı olmalı.
Ben şöyle bişey öneririm:

Fazla ürün koymuş olabilirim, hepsi aynı da olabilir arkadaşlar. Ama sırt kısmı ayarlanabilir bir sandalye bel ağrıları ve boyun ağrıları olmaması açısından büyük önem arz ediyor. Sandalyenizi düşünerek alın arkadaşlar. <3
Tek kelime ile harikulade sağol öneriler için fileli düşünüyorum baya ama arka kısmı yırtılırsa diye içimde bir şüphe var :D

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Tek kelime ile harikulade sağol öneriler için fileli düşünüyorum baya ama arka kısmı yırtılırsa diye içimde bir şüphe var :D
Üstünde oturacaksınız hocam ayakla zıplayacak değilsiniz ya. :D
Sorun olacağını sanmıyorum. Bende şu an bir koltuk var, tamamen parçalansın bunlardan bir tane ancak o zaman alırım. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Üstünde oturacaksınız hocam ayakla zıplayacak değilsiniz ya. :D
Sorun olacağını sanmıyorum. Bende şu an bir koltuk var, tamamen parçalansın bunlardan bir tane ancak o zaman alırım. :)
Aynen ben istemediğim halde ailem diyor alalım sana güzel bir oyuncu koltuğu diyorum yok ya bu iyidir ama son nefeslerinde mekanizma gg,aşırı terletiyor,ayaklarından biri kırık ve sürekli gıcıdıyor :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: MTBC
Top Bottom