Neler Yeni

Öneri Ucuz ve garantili klavye önerisi yaparsanız sevinirum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa dudukcu
Bütçe
1500

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Ben bir miktar arastırdım kara borsaya düsmüs olan arora f75 alıcaktım güvene medim vaz gectim almaktanhttps://www.incehesap.com/gamepower...b-gaming-klavye-3-yil-garantili-fiyati-69625/
bunu ve
https://www.incehesap.com/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-kablolu-klavye-fiyati-67720/
bunu buldum biri garantili diyor digerinde göremedim garanti
tavsiyelere acıgım
reis gamepower alınmaz bende k617 fizz siyah var çok çok hafif bir yay sesi geliyor onun dışında bir sıkıntısı yok k617yi öneririm sesi güzel argb leri çok güzel aynanda baya bi tuşa basıyorum hepsini algılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa dudukcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis gamepower alınmaz bende k617 fizz siyah var çok çok hafif bir yay sesi geliyor onun dışında bir sıkıntısı yok k617yi öneririm sesi güzel argb leri çok güzel aynanda baya bi tuşa basıyorum hepsini algılıyor
K617 tusu fln degisiyor mu peki

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
ismail sağlam
Ben bir miktar arastırdım kara borsaya düsmüs olan arora f75 alıcaktım güvene medim vaz gectim almaktanhttps://www.incehesap.com/gamepower...b-gaming-klavye-3-yil-garantili-fiyati-69625/
bunu ve
https://www.incehesap.com/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-kablolu-klavye-fiyati-67720/
bunu buldum biri garantili diyor digerinde göremedim garanti
tavsiyelere acıgım
Hocam İstanbul içindeyim geçen forumdan bir arkadaşla anlaştım aulaf75 +mavi pudding keycaps aldım 2000 liraya aşırı memnunum hiç sorun yaşamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam İstanbul içindeyim geçen forumdan bir arkadaşla anlaştım aulaf75 +mavi pudding keycaps aldım 2000 liraya aşırı memnunum hiç sorun yaşamadım
Senle aynı mantıktaydım klavye önerisi için forum açtım baktım bi arkadaş bana yakınmış bende alayım dedim diğer gün gittim aldım dört dörtlük klavye yanında 4 tanede yedek switch var güzel yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa dudukcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senle aynı mantıktaydım klavye önerisi için forum açtım baktım bi arkadaş bana yakınmış bende alayım dedim diğer gün gittim aldım dört dörtlük klavye yanında 4 tanede yedek switch var güzel yani
Ben ege bölgesinde yim cok uzak istesem de gidemem kargoyla gönderme isine ne de sıcak bakmıyorum param güvendeyle apsam 2.3k 2.5k lara gelicek klavye ve bende dedim ne gerek var 2k dan fazla para vermeye
Ondan k617 alıcam memnun kalırsam buraya yazarım

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Param güvende vs. ile 2K'ya çözersiniz. Boşuna başka klavyelere bakıyorsunuz. Aula açık ara hepsinden iyi. Zaten normal ederi 3-3.5K olan bir klavye.

Hot-swap olduğu için PCB sorunu yaşamadıkça garantiye ihtiyacinız yok. Tuşlar kolaylıkla değişir.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
umut
hot swap klavye aldığınız zaman garantiye gerek yok pcb klavyede bozulan bir şey değil kolay kolay. bozulsa bozulsa dandik switchler 6 7 ay sonra bozulur çift tıklama yapar vb. o da hot swap olmayınca garanti gerektiriyor hot swap olunca maliyeti switch başı 10 tl civarı bir şey en kötü hot swap soketin bozulursa maliyeti 15 tl bunun dışında ekstra maliyet çıkmaz hot swap olmasına bakın

Top Bottom