Ucuz Ve Kaliteli İnternet

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,744
Merhabalar;

Arkadaşlar 50-60 TL aralığın da 10-12 mbit hızın da kotasız internet var mıdır?

Pek bir bilgim yok benim bu konular da şuan komşunun interneti kullanıyorum oyunlar da 120 pingden aşağı düşmüyor ucuz ve idare edecek kadar bir internet olsa yeter.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

50 60 TL internet mi var? :D
Benim o kadar param var ne yapayım :) fukaralık işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkür ederim.

50 60 TL internet mi var? :D
Yerel bir İSS kullanıyorum 2021 yılı itibari ile aylık fiyatı 55 TL. Maksimum indirme hızım 640 KB yükleme hızım en fazla 70 KB.
Evet, ortalama bir hızdan bile daha düşük değerlerim var ama ping sorunum yok ve 5 kişiyi idare ediyor.

Yerel bir İSS kullanıyorum 2021 yılı itibari ile aylık fiyatı 55 TL. Maksimum indirme hızım 640 KB yükleme hızım en fazla 70 KB.
Evet, ortalama bir hızdan bile daha düşük değerlerim var ama ping sorunum yok ve 5 kişiyi idare ediyor.
Rica etsem daha fazla bilgi verir misiniz? Firma ve paket özellikleri gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de kaç mbit internetiniz?

Merhabalar;

Arkadaşlar 50-60 TL aralığın da 10-12 mbit hızın da kotasız internet var mıdır?

Pek bir bilgim yok benim bu konular da şuan komşunun interneti kullanıyorum oyunlar da 120 pingden aşağı düşmüyor ucuz ve idare edecek kadar bir internet olsa yeter.

Şimdiden çok teşekkür ederim.
TTNet kullanıp internetin 15 dakikada bir gittiğini gören blancon : :mad: [şaka amaçlıdır]

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,688
Üyeler
188,797
Son üye
anilT1
Geri