Çözüldü✓ Ucuz win10 key arıyorum

Lisans bulup satın almaktan daha hızlı bir yöntem üstelik beleş

OEM 1 kere kullanılıyor dediğin gibi anakarta bağlanıyor sistem upgrade ederken transfer edemiyorsun. retail windows hesabına bağlanıyor çok kolay transfer imkanı. Artı eksileri var 3 5 lira verdiğin şeyler için çok gereksiz farklar hangisini bulduysan al geç bir daha alırsın.
Oem retail farketmiyor.
Key aktifse farklı pc lerde etkinleştirirsin.
Aynı oem 10 civarı,
Retail ile saymadım, birçok pc etkinleştirdim.
Keyi Microsoft kilitleyene kadar etkinleştirirsin.
Oem/retail hangisi olursa.
Oem key aldim sade bana aittir, dusunulmesin.

Oem retail farketmiyor.
Key aktifse farklı pc lerde etkinleştirirsin.
Aynı oem 10 civarı,
Retail ile saymadım, birçok pc etkinleştirdim.
Keyi Microsoft kilitleyene kadar etkinleştirirsin.
Oem/retail hangisi olursa.
Oem key aldim sade bana aittir, dusunulmesin.
Yine dediğim yere varıyor o halde, farketmiyor.

Yine dediğim yere varıyor o halde, farketmiyor.

“OEM 1 kere kullanılıyor dediğin gibi anakarta bağlanıyor sistem upgrade ederken transfer edemiyorsun” bu eksik.
Microsoft tuketiciye oem satmıyor, retail satıyor. Oem de sadece ureticilere veriyor.
Ama piyasaya birsekilde dusen oemler blacklist olana kadar farklı pc ye aktarabiliniyor. Microsoft a baglı durum.
Retaillerde de de ozellikle free olarak bulunmus key hesaba baglansa bile bazen yeni sistemde sorun nadirende olsa olabiliyor.
Ozellikle retail key online direk etkinleşirse, manuel ile etkinleştirenlerde bu sorun yasayan gormedim.
Onuda yeni sisteme key girince hata kodundan anlıyoruz 08/20 etkinleştirilir.
03/60 blacklist.

“OEM 1 kere kullanılıyor dediğin gibi anakarta bağlanıyor sistem upgrade ederken transfer edemiyorsun” bu eksik.
Microsoft tuketiciye oem satmıyor, retail satıyor. Oem de sadece ureticilere veriyor.
Ama piyasaya birsekilde dusen oemler blacklist olana kadar farklı pc ye aktarabiliniyor. Microsoft a baglı durum.
Retaillerde de de ozellikle free olarak bulunmus key hesaba baglansa bile bazen yeni sistemde sorun nadirende olsa olabiliyor.
Ozellikle retail key online direk etkinleşirse, manuel ile etkinleştirenlerde bu sorun yasayan gormedim.
Onuda yeni sisteme key girince hata kodundan anlıyoruz 08/20 etkinleştirilir.
03/60 blacklist.
Dediğim yer = çok da fark etmemesi

Geri