papara ile 15tl ucuza alabilirsinSoru başlıkta. Spotify denen şey nedense telefonda aşırı kalitesiz ses veriyor. Arka planda dinleme için YouTube Premium almam gerekmiş ama pahalı geldi. Ucuza veya bedavaya alma yolu var mı?
3-4 arkadaş/kuzen beraber alabilirler benceÖğrenciysen yarı fiyatına alıyorsun. Daha da ucuz olsun dersen aile grupları oluyor internette ama grup kurucusunun parayı ütme ihtimali mevcut, dikkat etmek lazım.
Tek kişi almam gerek. Ayda 22TL çok pahalı geldi bana ki bu tek kişilik paket bir de3-4 arkadaş/kuzen beraber alabilirler bence
Ayarlardan en yüksek kaliteyi seçmenize rağmen mi?Tek kişi almam gerek. Ayda 22TL çok pahalı geldi bana ki bu tek kişilik paket bir de
Spotify de 3 aylık 18TL verdim bir de 3 ay ücretsiz kullandım 6 ay 18TL oldu baya ucuz ama çok kötü kalitesi
Üniversite öğrencileri için diye biliyorumÖğrenciysen yarı fiyatına alıyorsun. Daha da ucuz olsun dersen aile grupları oluyor internette ama grup kurucusunun parayı ütme ihtimali mevcut, dikkat etmek lazım.
Papara ile 8.5 TL ayda. Yanlışım mı var?Tek kişi almam gerek. Ayda 22TL çok pahalı geldi bana ki bu tek kişilik paket bir de
Spotify de 3 aylık 18TL verdim bir de 3 ay ücretsiz kullandım 6 ay 18TL oldu baya ucuz ama çok kötü kalitesi
5₺ kullanıyorum.Soru başlıkta. Spotify denen şey nedense telefonda aşırı kalitesiz ses veriyor. Arka planda dinleme için YouTube Premium almam gerekmiş ama pahalı geldi. Ucuza veya bedavaya alma yolu var mı?
Ne 22'si ya?Papara %50 indirmiyor mu? 22TL üyelik fiyatı 11 olur herhalde ama hem papara kullanmıyorum hem daha ucuza lazım
Spotify'ın ses kalitesi Yt music'den daha yüksek.Tek kişi almam gerek. Ayda 22TL çok pahalı geldi bana ki bu tek kişilik paket bir de