Neler Yeni

UCUZA DİREKSİYON ÖNERİSİ

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Arkadaşlar arkadaşıma direksiyon bakıyorum da bütçe 700 civarları eğer iyi olacaksa. Sizce keyif verdcek bişiler var mıdır bu bütçeye?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Arkadaşlar arkadaşıma direksiyon bakıyorum da bütçe 700 civarları eğer iyi olacaksa. Sizce keyif verdcek bişiler var mıdır bu bütçeye?
Kanka az daha biriktir 2. elden DFGT al 180 270 derece oluyor genelde bu bütçede

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Hocam o dereceler de olur problem değil başka bir öneri sunabilirmisiniz bu biütçelrde
Kanka bir şeyler söyleriz de cidden zevk vermiyor 3-5 gün sonra sıkar çünkü 900 derece değil 1 saat ayarla uğraşırsınız FFB olan Direksiyonlar daha gerçekçi oluyor bu bütçede titreme motoru bile olmaz 3 direksiyonun 2 sinde

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Hocam o dereceler de olur problem değil başka bir öneri sunabilirmisiniz bu biütçelrde
Yani o dereceler belki ilk başta tatmin eder ama edeceğini yine sanmıyorum çünkü ucuz fiyatlar ve markalar sebebiyle yüksek ihtimal ölü noktası felan olacak ve siz stabil çevirseniz bile o tam stabil dönmeyecektir böylelikle oyundan zevk almayacağınıza emin olabilirsiniz.
O fiyatlara 2.el dfgt düşünmüyorsan gamepad düşün.

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bir şeyler söyleriz de cidden zevk vermiyor 3-5 gün sonra sıkar çünkü 900 derece değil 1 saat ayarla uğraşırsınız FFB olan Direksiyonlar daha gerçekçi oluyor bu bütçede titreme motoru bile olmaz 3 direksiyonun 2 sinde
Hocam bende bu var 270 derece zevk veriyor gibi bunun özelliklerinde bişey çıkmaz dimi bu bütçelerde?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani o dereceler belki ilk başta tatmin eder ama edeceğini yine sanmıyorum çünkü ucuz fiyatlar ve markalar sebebiyle yüksek ihtimal ölü noktası felan olacak ve siz stabil çevirseniz bile o tam stabil dönmeyecektir böylelikle oyundan zevk almayacağınıza emin olabilirsiniz.
O fiyatlara 2.el dfgt düşünmüyorsan gamepad düşün.
Hocam biraz araştıracağım dfgt yi teşekkürler
Kanka az daha biriktir 2. elden DFGT al 180 270 derece oluyor genelde bu bütçede

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,093
İsim
.
Hocam keyif alarak oynamak istiyorsan 360 derece alacaksın önce onu söyleyeyim.
3060 altı keyif vermez 270 de bir yerden sonra sıkar.270 de hikaye.
DFGT bakabilirsin.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Hocam bende bu var 270 derece zevk veriyor gibi bunun özelliklerinde bişey çıkmaz dimi bu bütçelerde?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biraz araştıracağım dfgt yi teşekkürler
Dostum 100dolarlık ürün attığın ürün senin verdiğin fiyata yanlış hatırlamıyorsam snopy alabiliyorsun :)
Dfgt temiz bulmaya dikkat et tabi çıkalı çok oldu.

Top Bottom