YURTSEVENGAMER
80+ Silver
Arkadaşlar arkadaşıma direksiyon bakıyorum da bütçe 700 civarları eğer iyi olacaksa. Sizce keyif verdcek bişiler var mıdır bu bütçeye?
Kanka az daha biriktir 2. elden DFGT al 180 270 derece oluyor genelde bu bütçedeArkadaşlar arkadaşıma direksiyon bakıyorum da bütçe 700 civarları eğer iyi olacaksa. Sizce keyif verdcek bişiler var mıdır bu bütçeye?
Hocam o dereceler de olur problem değil başka bir öneri sunabilirmisiniz bu biütçelrdeKanka az daha biriktir 2. elden DFGT al 180 270 derece oluyor genelde bu bütçede
Kanka bir şeyler söyleriz de cidden zevk vermiyor 3-5 gün sonra sıkar çünkü 900 derece değil 1 saat ayarla uğraşırsınız FFB olan Direksiyonlar daha gerçekçi oluyor bu bütçede titreme motoru bile olmaz 3 direksiyonun 2 sindeHocam o dereceler de olur problem değil başka bir öneri sunabilirmisiniz bu biütçelrde
Yani o dereceler belki ilk başta tatmin eder ama edeceğini yine sanmıyorum çünkü ucuz fiyatlar ve markalar sebebiyle yüksek ihtimal ölü noktası felan olacak ve siz stabil çevirseniz bile o tam stabil dönmeyecektir böylelikle oyundan zevk almayacağınıza emin olabilirsiniz.Hocam o dereceler de olur problem değil başka bir öneri sunabilirmisiniz bu biütçelrde
Kanka bir şeyler söyleriz de cidden zevk vermiyor 3-5 gün sonra sıkar çünkü 900 derece değil 1 saat ayarla uğraşırsınız FFB olan Direksiyonlar daha gerçekçi oluyor bu bütçede titreme motoru bile olmaz 3 direksiyonun 2 sinde
Hocam biraz araştıracağım dfgt yi teşekkürlerYani o dereceler belki ilk başta tatmin eder ama edeceğini yine sanmıyorum çünkü ucuz fiyatlar ve markalar sebebiyle yüksek ihtimal ölü noktası felan olacak ve siz stabil çevirseniz bile o tam stabil dönmeyecektir böylelikle oyundan zevk almayacağınıza emin olabilirsiniz.
O fiyatlara 2.el dfgt düşünmüyorsan gamepad düşün.
Kanka az daha biriktir 2. elden DFGT al 180 270 derece oluyor genelde bu bütçede
Hocam keyif alarak oynamak istiyorsan 360 derece alacaksın önce onu söyleyeyim.Arkadaşlar arkadaşıma direksiyon bakıyorum da bütçe 700 civarları eğer iyi olacaksa. Sizce keyif verdcek bişiler var mıdır bu bütçeye?
Dostum 100dolarlık ürün attığın ürün senin verdiğin fiyata yanlış hatırlamıyorsam snopy alabiliyorsunHocam bende bu var 270 derece zevk veriyor gibi bunun özelliklerinde bişey çıkmaz dimi bu bütçelerde?Racing Wheel Apex for PlayStation 4/3, and PC
stores.horiusa.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam biraz araştıracağım dfgt yi teşekkürler