Thrustmaster daha iyi ve ucuzdireksiyon seti denilince akıllara gelen, en azından benim için g29 ve g923 trueforce ( yanlışsa düzeltilirse sevinirim)
Buna sakın bakma bir ffbsi olmuyan direksiyona hiç bakılmazKaç lira aralığında arıyorsunuz ?
En F/P diyebileceğim şuanda Rampage V900s var fiyatı N11'de 2.291 TL.
![]()
Rampage V900-S Direksiyon Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage V900-S Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage V900-S Direksiyon Seti özelliklerini incele, 5.049,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
G29 veya g923 ten ‘daha iyi’ ve ‘ucuz’ diyebildiğin thrustmaster markalı direksiyon seti linkini atar mısın?Thrustmaster daha iyi ve ucuz
Arkadaş düşük bütçede arıyor. Thrustmaster en ucuz direksiyon seti şuanda 3000 liraya var fakat F/P ürünü değil puanı akakçede 2, 900 derece değil ve dandik bir ürün.Logitech dfgt baka bilirsin paran azsa thrustmasterle amerikada logiteche gore daha ucuz ordan alaa bilirsen daha iyi olur, burdan alicaksan 2 el logitech g29 butce azsa dfgt rampage felan bakma sakin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Thrustmaster daha iyi ve ucuz
Buna sakın bakma bir ffbsi olmuyan direksiyona hiç bakılmaz
Dostum yazımı oku yürkiyede gereksiz pahalı thrustmasterler amerika amazonda ise indirimsiz g29 400 dolar indirimsiz t150 220-290 civari ve daha iyiArkadaş düşük bütçede arıyor. Thrustmaster en ucuz direksiyon seti şuanda 3000 liraya var fakat F/P ürünü değil puanı akakçede 2, 900 derece değil ve dandik bir ürün.
G29 muadili direksiyon seti şuanda 7.068 lira ve arada 1000 lira var https://www.akakce.com/direksiyon-s...el-force-feedback-yaris-fiyati,686832357.html
Varsa iyi diyebileceğin at bakalım.
Rampageye yonlendirmiyin lütfen2. el Logitech DFGT bak. 2.el isyemiyorsan Rampage v900-s ya da Rampage F500 bakabilirsain
T150 türkiyede gereksiz pahali indirimsiz 220-290 arasi amerika amazonda g29 ise 400 dolar yazdigimida okursaniz eger amerikadan ala bilirseniz thrustmaster ve kullanilmis olanlar ise 180 dolardan basliyor yeni gibiG29 veya g923 ten ‘daha iyi’ ve ‘ucuz’ diyebildiğin thrustmaster markalı direksiyon seti linkini atar mısın?
Evet rampage değmez fakat illaha sıfır istiyorsa ucuza sadece o var ve zaten DFGT al demişim.Dostum yazımı oku yürkiyede gereksiz pahalı thrustmasterler amerika amazonda ise indirimsiz g29 400 dolar indirimsiz t150 220-290 civari ve daha iyi
Rampageye yonlendirmiyin lütfen
T150 türkiyede gereksiz pahali indirimsiz 220-290 arasi amerika amazonda g29 ise 400 dolar yazdigimida okursaniz eger amerikadan ala bilirseniz thrustmaster ve kullanilmis olanlar ise 180 dolardan basliyor yeni gibi
Ben aylardır direksiyon arayışındaydım benmişim.gibi bu kardeşede öneriyorum rampage sakın önerilmesin ve amerikadan alina biliyorsa thrustmaster