TürkcanAcar
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10
- İsim
- Türkcan Acar
Başta gamepower warcry düşünüyordum. Fiyat konusunda benzerlerinden ucuz ve 9 a kadar takılabilir fan yuvası vardı. Tasarım tarafında hoşuma gitmişti. 9 fanlı kasada soğutma sorunu olmaz herhalde diye düşünmüştüm fakat forumda soğutma sorunu olduğunu yazmış herkes. Bu sebepten bana başta geniş ve yüksek olmak üzere bol fanlı, (fan olması şart değil yeterki fan yuvası olsun) bir kasa önerisinde bulunursanız mümkünse f/p çok sevinirim.
Şuanki kapsama takılı anakartın neredeyse kasanın tavanıyla sıfır. Anakartımın tepesinde kasanın üst kısmına doğru metal bir soğutma parçası yer almakta bu parçadan ötürü 3 fan takılabilen kasanın üst kısmına 1 den fazla fan takamıyorum. Yeni sıvı soğutma aldım takabilmem için kasadan 2 fan sökmem gerek buda zaten turbo ayarda aheste aheste dönen fanlarımın hepten işlev kaybına sebep olacaktır bu sebeple geniş içi büyük f/p boş kasa arıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuanki kapsama takılı anakartın neredeyse kasanın tavanıyla sıfır. Anakartımın tepesinde kasanın üst kısmına doğru metal bir soğutma parçası yer almakta bu parçadan ötürü 3 fan takılabilen kasanın üst kısmına 1 den fazla fan takamıyorum. Yeni sıvı soğutma aldım takabilmem için kasadan 2 fan sökmem gerek buda zaten turbo ayarda aheste aheste dönen fanlarımın hepten işlev kaybına sebep olacaktır bu sebeple geniş içi büyük f/p boş kasa arıyorum.
Son düzenleme: