Ucuza Minecraft Premium nereden alabilirim

Kobra

80+
Reaksiyon skoru
42
1200tl çok büyük bir para değermi değer fakat bir öğrenci olarak benim için hatta neredeyse herkes için fiyat çok uçuk bu yüzden pr*hesap denilen bir siteden 200tl ye almayı düşünüyorum destekle konuştuğumda 30 gün sonra epostayı değişebileceğimi ve ürünün ömür boyu garantili olduğunu söyledi günlüğüm 200 tl bi gün aç gezsem çok sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum bu yüzden alayımmı alırsam sorunla karşılaşırmıyım eskidende bunun muhabbeti dönüyordu güvenmesemde denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum sizin önerdiğiniz site varmı tabii ki imkanım olsa minecraft.net üzerinden alırdım

game pass de minecraft var böyle şeylerle uğraşacağına game pass almak daha mantıklı hem başka bir dünya oyun var. O dediğin sitedeki hesabın garantisi olmaz 2 güne patlar bir şey yapamazsın

1200tl çok büyük bir para değermi değer fakat bir öğrenci olarak benim için hatta neredeyse herkes için fiyat çok uçuk bu yüzden pr*hesap denilen bir siteden 200tl ye almayı düşünüyorum destekle konuştuğumda 30 gün sonra epostayı değişebileceğimi ve ürünün ömür boyu garantili olduğunu söyledi günlüğüm 200 tl bi gün aç gezsem çok sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum bu yüzden alayımmı alırsam sorunla karşılaşırmıyım eskidende bunun muhabbeti dönüyordu güvenmesemde denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum sizin önerdiğiniz site varmı tabii ki imkanım olsa minecraft.net üzerinden alırdım
ben zamanında bi ton ücretsiz premium hesabı bulmustum vay be şimdi 1200 TL olmus.

Değmez geçen sene olması lazım 340 küsür de premium ben 2 tane aldım ara ara indirim yapıyorlar takip et ama o kadar verilmez ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,031
Üyeler
185,212
Son üye
kentist
Geri