tamam o zaman ben rufusa windows yüklemiştim sanırım onu kurunca deneme sürümüne giriyor ondan sonra cmd ye ne yazmam gerekiyor video linki falan atabilcek varmı?Direk normal Windows kurun zaten CMD üzerinden orjinal yapabiliyorsunuz.
Microsoftun kendi sitesinden indirArkadaşlar merhaba bugün yeni laptopum gelicek ucuza windows key i satan bir yer bilen varmı veya ücretsiz 1 yıl once bedavaya kurmuştum ama hala yontem çalışıyormu bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.ww
forum.donanimarsivi.com
tamam o zaman ben rufusa windows yüklemiştim sanırım onu kurunca deneme sürümüne giriyor ondan sonra cmd ye ne yazmam gerekiyor video linki falan atabilcek varmı?
forum.donanimarsivi.com
19 tl ye windows key satanDirek normal Windows kurun zaten CMD üzerinden orjinal yapabiliyorsunuz.
peki ben power point word gibi uygulamaları indirmem için office 360 ımı almam gerekiyor yoksa başka bir yontem varmı?Microsoftun kendi sitesinden indir
yani;
Sonra kur
Daha sonra bu linkten etkinleştir;
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Tabi ki farklı yöntemler var. Ona crack diyoruz. Forum kuralları gereği onu link olarak atamıyorum maalesef.peki ben power point word gibi uygulamaları indirmem için office 360 ımı almam gerekiyor yoksa başka bir yontem varmı?
hanuz universite oğrencisi değilim maalesef. peki ozelden link atabiliyormusunuz?Tabi ki farklı yöntemler var. Ona crack diyoruz. Forum kuralları gereği onu link olarak atamıyorum maalesef.
3 yoldan birincisi almak, ikincisi crack, üçüncüsü ise üniversite öğrencisi iseniz üniversitenin verdiği mail ile office 365 i bedavaya kurup kullanabiliyorsunuz. 3. yolda bilmiyorsanız yardımcı olabilirim.