Merhabalar şuanda fiyatı 200 tl ültimate ise 300tl onun üzerine item satışta 3 aylık 40tlye var fakat ea games Minecraft ve bazı oyunlar yok ama ben olmasını istiyorum kısıtlama olmaksızın online oynanabilen xbox gamepass linki atabilir misiniz
hocam korsan almayın benceMerhabalar şuanda fiyatı 200 tl ültimate ise 300tl onun üzerine item satışta 3 aylık 40tlye var fakat ea games Minecraft ve bazı oyunlar yok ama ben olmasını istiyorum kısıtlama olmaksızın online oynanabilen xbox gamepass linki atabilir misiniz
600 tl vermek yerine 40 tl vermek daha makul geliyor ayrıca bu korsan mı oluyor paylaşımlı hesap değil mi o yüzden ucuz olduğunu düşünmüştümhocam korsan almayın bence
dostum 40 tl ye alacagın hesap direk çalıntı kartlar ile alınmış hesaplar hem kendini yakarsın hemde mahkeme cart curtla ugraşırsın çünkü satın alım yapılan kart sahibi mahkemeye verdiginde ip adresi üzerinden çok rahat bulunuyor.600 tl vermek yerine 40 tl vermek daha makul geliyor ayrıca bu korsan mı oluyor paylaşımlı hesap değil mi o yüzden ucuz olduğunu düşünmüştüm
bende onu demeye çalışıyordum,bu kadar ucuzsa güvenmekte zor oluyordostum 40 tl ye alacagın hesap direk çalıntı kartlar ile alınmış hesaplar hem kendini yakarsın hemde mahkeme cart curtla ugraşırsın çünkü satın alım yapılan kart sahibi mahkemeye verdiginde ip adresi üzerinden çok rahat bulunuyor.
bu arada ultimate in seneligi 3700 tl 309 tl den pc sürümü ise 209x12 2508 Olan ürünü kimse 40 liraya vermez
hocam mahkeme cart curt oyle seyler olmuyor sıte sahıplerı bıle ugrasmıyor adam sıze keyı veya accountu verıyo 2 gun oynadıktan sonra sıfreler degısıyordostum 40 tl ye alacagın hesap direk çalıntı kartlar ile alınmış hesaplar hem kendini yakarsın hemde mahkeme cart curtla ugraşırsın çünkü satın alım yapılan kart sahibi mahkemeye verdiginde ip adresi üzerinden çok rahat bulunuyor.
bu arada ultimate in seneligi 3700 tl 309 tl den pc sürümü ise 209x12 2508 Olan ürünü kimse 40 liraya vermez
Dostum para kişinin uyarısı bizden kimse gidipte 3000 lik 2500 lük malı 40 liraya vermez bir bit yenigi muhakak vardır.hocam mahkeme cart curt oyle seyler olmuyor sıte sahıplerı bıle ugrasmıyor adam sıze keyı veya accountu verıyo 2 gun oynadıktan sonra sıfreler degısıyor
tabıkı dostum hesaplar yasal yolla alınmıyor ama dedıgım gıbı bır sorun mahkeme cart curt cıkmıyor yınede almaya degmez tabıkıDostum para kişinin uyarısı bizden kimse gidipte 3000 lik 2500 lük malı 40 liraya vermez bir bit yenigi muhakak vardır.