güvenebilirsin bazen indirim cart curt oluyor onlarada bak belki denk gelir. bende kullanıyorum udemy bir sürü ücretli kurs izledimUdemy den program alamak istiriyorum ama hiç bi bilgim yok güvenilir mi? kullanan varmı biraz bilgi verebilirmi
Güvenilir ama bir şeyi sepette beklet siteye bi kaç hafta girme sonra gir çok sağlam indirim veriyor her ürün aynı fiyata geliyor neredeyse. Diğer türlü aşırı pahalılar alınmaz benceUdemy den program alamak istiriyorum ama hiç bi bilgim yok güvenilir mi? kullanan varmı biraz bilgi verebilirmi
demek istediğim indirim muhabbeti bu tarzdı iştegayet güvenilir. 129tlye falan kurslar oluyor onlara bakabilirsin. 4 tane kursu 500-600tlye falan almıştım çok memnunum. beğenmezsen koşulsuz iade de edebiliyorsun belli bir süre içinde. 1 gün kaldı lafına çok takılma sık sık geliyor bu indirimler.
Alıntıyı görüntüle
hocam peki aldığın dersller bittikten sonra silinmiyor demi yani tekrar almak zorunda değilisn bide bu sertifika gib i bişey verioyrumugüvenebilirsin bazen indirim cart curt oluyor onlarada bak belki denk gelir. bende kullanıyorum udemy bir sürü ücretli kurs izledim
kursu bitirirsen sertifika veriyor diye biliyorum aldığın kurslar ömür boyu sende kalıyorhocam peki aldığın dersller bittikten sonra silinmiyor demi yani tekrar almak zorunda değilisn bide bu sertifika gib i bişey verioyrumu
Indirimler bekle ilk hesap actiginda zaten 130 tl fln oluyor. 600 tl gibi ucuk rakamlar verme sakinUdemy den program alamak istiriyorum ama hiç bi bilgim yok güvenilir mi? kullanan varmı biraz bilgi verebilirmi
her kursun tamamını bitirdiğinde veriyor sertifikayı ama öyle şuraya buraya gösteriyim tarzı değil arkadaşlarınla paylaşman için falan geçerliliği yok yani öylesende varmı sertifika ?
yoksa sadece bazılarında mı veriyor