Udemy Hakkında Yardım !!

LeviN01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
Udemy den program alamak istiriyorum ama hiç bi bilgim yok güvenilir mi? kullanan varmı biraz bilgi verebilirmi

Udemy den program alamak istiriyorum ama hiç bi bilgim yok güvenilir mi? kullanan varmı biraz bilgi verebilirmi
güvenebilirsin bazen indirim cart curt oluyor onlarada bak belki denk gelir. bende kullanıyorum udemy bir sürü ücretli kurs izledim

Güvenilir ama bir şeyi sepette beklet siteye bi kaç hafta girme sonra gir çok sağlam indirim veriyor her ürün aynı fiyata geliyor neredeyse. Diğer türlü aşırı pahalılar alınmaz bence

gayet güvenilir. 129tlye falan kurslar oluyor onlara bakabilirsin. 4 tane kursu 500-600tlye falan almıştım çok memnunum. beğenmezsen koşulsuz iade de edebiliyorsun belli bir süre içinde. 1 gün kaldı lafına çok takılma sık sık geliyor bu indirimler.
1744205517366.png

gayet güvenilir. 129tlye falan kurslar oluyor onlara bakabilirsin. 4 tane kursu 500-600tlye falan almıştım çok memnunum. beğenmezsen koşulsuz iade de edebiliyorsun belli bir süre içinde. 1 gün kaldı lafına çok takılma sık sık geliyor bu indirimler.
Alıntıyı görüntüle
demek istediğim indirim muhabbeti bu tarzdı işte

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
güvenebilirsin bazen indirim cart curt oluyor onlarada bak belki denk gelir. bende kullanıyorum udemy bir sürü ücretli kurs izledim
hocam peki aldığın dersller bittikten sonra silinmiyor demi yani tekrar almak zorunda değilisn bide bu sertifika gib i bişey verioyrumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya ben açıktan okuyorumda bu muhasebe programlarını öğrenmem lazım ondan istiyorum

hocam peki aldığın dersller bittikten sonra silinmiyor demi yani tekrar almak zorunda değilisn bide bu sertifika gib i bişey verioyrumu
kursu bitirirsen sertifika veriyor diye biliyorum aldığın kurslar ömür boyu sende kalıyor

sende varmı sertifika ?
yoksa sadece bazılarında mı veriyor
her kursun tamamını bitirdiğinde veriyor sertifikayı ama öyle şuraya buraya gösteriyim tarzı değil arkadaşlarınla paylaşman için falan geçerliliği yok yani öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçerliliği olan sertifikalarda var ama çok pahalılar 8 10k var galiba ve ciddi bi şekilde de test gibi bişeyi vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,876
Üyeler
186,256
Son üye
bilaldrsngl
Geri