Khanisleigh
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanıp sönüyor hiç durmadanIşık yanıp sönüyor mu?
Yanıp sönüyor hiç durmadanIşık yanıp sönüyor mu?
10 dakika bekle bakalım. Eğer yanıp sönmeye devam ederse RUFUS üstünden belleği FreeDOS olarak yazdır. Ondan sonra MSI.ROM dosyasını tekrar içine atıp BIOS'u güncelle.
10 dakika bekle bakalım. Eğer yanıp sönmeye devam ederse RUFUS üstünden belleği FreeDOS olarak yazdır. Ondan sonra MSI.ROM dosyasını tekrar içine atıp BIOS'u güncelle.
Silebilirsin. MSI.ROM yazanı at. Ondan sonra tekrardan BIOS'u yazdırmaya başla.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam dediğini yaptım böyle dosyalar belirdi içinde bunları sileyim mi
Hocam uğraşırken uyuya kalmışım bu da çözmemişSilebilirsin. MSI.ROM yazanı at. Ondan sonra tekrardan BIOS'u yazdırmaya başla.
Işık sönmemiş mi?Hocam uğraşırken uyuya kalmışım bu da çözmemiş
Yok aynı yanıp sönüyorduIşık sönmemiş mi?
Normalde 5-10 dakika içinde güncellemesi gerekirdi. Başka flash bellek var mı elinde?Yok aynı yanıp sönüyordu
Şu anlık mevcut değil fakat flash bellekte yeni 1 defa kullandım geçen hafta Windows yükledim o kadarNormalde 5-10 dakika içinde güncellemesi gerekirdi. Başka flash bellek var mı elinde?
İlk çıkan 7D78v10 BIOS'unu indir hocam. https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B650-P-WIFI/support#bios Klasöre çıkart. Çıkarttıktan sonra adını MSI.ROM yap. Ondan sonra belleğe at. Anakartta dediğim yere takarak güncellemeyi yeniden başlat bakalım.Şu anlık mevcut değil fakat flash bellekte yeni 1 defa kullandım geçen hafta Windows yükledim o kadar
Nfts olarak deniyorum olmazsa onu deniycem ama sıkıntı şu önceden PC açıldığında yukarıda mavimsi ışık yanıyordu şu an kırmızı turuncu yanıyor cpu dramarızası ışıklarıİlk çıkan 7D78v10 BIOS'unu indir hocam. https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B650-P-WIFI/support#bios Klasöre çıkart. Çıkarttıktan sonra adını MSI.ROM yap. Ondan sonra belleğe at. Anakartta dediğim yere takarak güncellemeyi yeniden başlat bakalım.
NTFS olarak çalışmaz. FAT32 olmak zorunda. Sen RAM'leri A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olacak şekilde geri taktın dimi?Nfts olarak deniyorum olmazsa onu deniycem ama sıkıntı şu önceden PC açıldığında yukarıda mavimsi ışık yanıyordu şu an kırmızı turuncu yanıyor cpu dramarızası ışıkları
Evet kitapçıkta da öyle belirtiyorNTFS olarak çalışmaz. FAT32 olmak zorunda. Sen RAM'leri A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olacak şekilde geri taktın dimi?