Uefi windows kuramıyorum

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
423
B450m s2h v2 anakartım var usb yi biosa girip boot kısmını ayarladım yeniden başlattım bilgşsayarı f12 ye basarak boot menüsünü açtım uefi olanı seçtim kısa bir süre anakartımın logosu gözüktü sonra tekrardan boot menüsüne attı bu sorun nedir nasıl çözülür ?

B450m s2h v2 anakartım var usb yi biosa girip boot kısmını ayarladım yeniden başlattım bilgşsayarı f12 ye basarak boot menüsünü açtım uefi olanı seçtim kısa bir süre anakartımın logosu gözüktü sonra tekrardan boot menüsüne attı bu sorun nedir nasıl çözülür ?
Usb'yi kasanın arkasındaki usb yuvasına takıp deneyin,Normalde f12 ile seçmesen bile usb takılıysa kendi kendine açılıyor ama...

Usb'yi kasanın arkasındaki usb yuvasına takıp deneyin,Normalde f12 ile seçmesen bile usb takılıysa kendi kendine açılıyor ama...
Kasanın arkasında 3.0 portuna takılı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl çözebilirim

Kasanın arkasında 3.0 portuna takılı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl çözebilirim
Acaba Windowsu İso dosyası olarak indirip usbye Rufus aracılığıyla iso olarak yazdınız mı ?

USB belki hatalı yazılmış kendiniz tekrar yazıp deneyin.

UFEI olmadan kurulum yapın. Başında UEFI olmayanı seçerek. Kurulum sonrasında UEFI olarak usb hazırlayın.

İnternet cafelerin kapalı olduğuna göre geriye tek iki seçenek var;
1)Herhangi bir bilgisayarcıya flaşınla beraber gidersen muhakak sorununa çözüm bulacaklar
2)Tanıdık birinden 1 saatliğine (internet hızına göre) kullanmak için ricada bulunacaksın.Kendin yüklemesini bilmiyor isen yardımcı olabiliriz youtube üzerinde tonlarca video var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,448
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri