Neler Yeni

Ufak çaplı bir mining sistem olurmu?

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Sistemden sisteme değişir hocam.
Ben mining yapmadım havuzdan ne sıklıkla atıyor bilmiyorum ama böyle başını boş bırakmaya gelmez o kadarından eminim.
Aynen dediğim gibi sistemden sisteme değişiyordur. Kağıt üzerinde giriş seviyesi bile olsa kar bırakıyor söylediğiniz gibi. Ben aşağı yukarı günde 1-2 defa kontrole ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Denemeye değer aslında. Şuan yapamam ama bi kaç ay sonra deneyebilirim. Peki atıyorum 3 tane RX580 kullanıyorum. Bunun yanına daha sonra daha düşük bir kart ekleyip kazancı artırabilirim değilmi? Rx570 480 460-1050ti vb farketmez bu civarda herhangi bir kart.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Aynen dediğim gibi sistemden sisteme değişiyordur. Kağıt üzerinde giriş seviyesi bile olsa kar bırakıyor söylediğiniz gibi. Ben aşağı yukarı günde 1-2 defa kontrole ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Denemeye değer aslında. Şuan yapamam ama bi kaç ay sonra deneyebilirim. Peki atıyorum 3 tane RX580 kullanıyorum. Bunun yanına daha sonra daha düşük bir kart ekleyip kazancı artırabilirim değilmi? Rx570 480 460-1050ti vb farketmez bu civarda herhangi bir kart.
Evet zaten kartların aynı marka model olmasının zorunluğu yok hocam ama etherium madenciliği yapmak istiyorsanız ve kar etmek istiyorsanız 8GB vram'li karta ihtiyacınız olacaktır.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Zarar edersin, sadece olduğun yerde sayarsın parasal olarak.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Nedenleri ile birlikte yazarmısın?
RX 580 8 GB'ı diyelim ki tanesi 2000 TL'den aldın tabii bunu bulmak için çok uzun süre araman gerekli en düşük 3000 TL yazılmış, her şeyi yaptın ve 3 ay geçti bu kartlar 2. El ve artık yoruldular ve ETH mining artık kar etmiyor 3 ay sonra yeniden mining bitecek.

Bu kartları satman gerek, ilerde piyasa düşerse bu kartları 1000 TL gibi ölü fiyatlara satman gerekecek.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
RX 580 8 GB'ı diyelim ki tanesi 2000 TL'den aldın tabii bunu bulmak için çok uzun süre araman gerekli en düşük 3000 TL yazılmış, her şeyi yaptın ve 3 ay geçti bu kartlar 2. El ve artık yoruldular ve ETH mining artık kar etmiyor 3 ay sonra yeniden mining bitecek.

Bu kartları satman gerek, ilerde piyasa düşerse bu kartları 1000 TL gibi ölü fiyatlara satman gerekecek.
Kartları 2000 tlden almayı düşünmüyorum. Sabredersem ki zaten bi kaç ay sonra yapabilirim belki dedim. Uygun fiyattan alacağım. Mining nasıl bitsinki? Ben bu kartları gittiği yere kadar kullanıp elimde kazdığım coinleri tutarakda kar edebilme olasılığım yokmu? Standart borsada olduğu gibi burda karımı o anki değeri belirliyor aslında. Yani 3 ay mining sonunda karda edebilirim zararda edebilirim. Veya coinleri elimde tutup yükselişe geçmesinide bekleyebilirim. Yanlışmıyım?

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Kartları 2000 tlden almayı düşünmüyorum. Sabredersem ki zaten bi kaç ay sonra yapabilirim belki dedim. Uygun fiyattan alacağım. Mining nasıl bitsinki? Ben bu kartları gittiği yere kadar kullanıp elimde kazdığım coinleri tutarakda kar edebilme olasılığım yokmu? Standart borsada olduğu gibi burda karımı o anki değeri belirliyor aslında. Yani 3 ay mining sonunda karda edebilirim zararda edebilirim. Veya coinleri elimde tutup yükselişe geçmesinide bekleyebilirim. Yanlışmıyım?
1 Ay sonra kartların değeri düşmez, düşerse ETH düşmüştür kimse onları satmaz.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ekran kartlarının fiyatlarında düşüş yaşanması iki ihtimale bağlı:
1)Eth yere çakılırsa
2)Pİyasaya inanılmaz şekilde kart sürülürse.

İlerde tamamlayacağın rx580 eğer ucuzdan aldığım zamanları farzedersek kazancı da olmayacaktır.
2 side gerçekleşir umarım
(Şimdi miningciler linç füzesi atar)

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
1 Ay sonra kartların değeri düşmez, düşerse ETH düşmüştür kimse onları satmaz.
Farzetki ben kartları istediğim fiyattan aldım. O zaman benim dediğim gibi olmazmı?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hesaplarım.
Z serisi bi anakart aldığını düşünürsek
bir adet de işlemci
650 w 80+ sağlam bir psu
ve ex rx 580 8gb kart lazım
(fan rig filan saymıyorum kasanın içine yerleştirdiğini farz ederim veya kasanın dışı)

Aylık getirisi sentetik değerlere göre 56 Dolar.
3 Kart olduğunu hesap edersek elektrik parasının çıkmış haliyle 3x56 dolardan= 168 dolar yapar.
O da Türk lirası olarak 1244 Türk lirası yapar ortalama

Peşin edit:Değerler minimal farklar oluşturabilir .
Kart uv+oc yapınca daha çok kazıyor daha az elektrik harcıyor.
Niye Z serisi anakart?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farzetki ben kartları istediğim fiyattan aldım. O zaman benim dediğim gibi olmazmı?
2-3 kartla ayda 800-1000Tl kâr olabilir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Onlarda ekmeğinde İsmail.
Malesefki herkes bulunduğu duruma göre ister kimisi yükselmesini kimisi düşmesini ister. Benim sanal paralar ile ve miningle alakam yok oyuzden eth nin çakılmasını isterim. Rtx 3070 alıcam bir türlü alamadım stok sorunu ve miningin artmasından dolayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,933
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom