Tarayıcıda gezerken falan evet gereksiz şekilde ısınıyor, zaten şarjı yiyen şey de bu belli. Gereksiz bir CPU yükü var cihazda.Telefonun boş olduğunda ısınma oluyor mu sende ?
ben s24feyi aldıktan sonrada 1.5 hafta boyunca öyle idi şaşırtıcı ki s24fede o kadar abartılacak bir batarya sorunu yok önceden 436dk efootball performansı verirken şimdi 419 dk veriyorS23 kullanıyorum bende de aynı durum, güncelledikten 1-2 hafta sonra kendiliğinden düzelir dediler ama sanmıyorum![]()
Acaba bende mi var düşünüyorum da bilemedim yaTarayıcıda gezerken falan evet gereksiz şekilde ısınıyor, zaten şarjı yiyen şey de bu belli. Gereksiz bir CPU yükü var cihazda.
Ben güncelleyeli 2 hafta oldu zatenben s24feyi aldıktan sonrada 1.5 hafta boyunca öyle idi şaşırtıcı ki s24fede o kadar abartılacak bir batarya sorunu yok önceden 436dk efootball performansı verirken şimdi 419 dk veriyor
eksik yazmışım bu ilk aldığımdaydı one ui 6.1 ile bana 13ünde geldi one ui 7 o zamandan beri 419dkya düştüBen güncelleyeli 2 hafta oldu zaten![]()