Orada okuyup Türkiye'de niye çalışasın ki ?Ortam olarak cok iyi olduğunu duydum. Ama orda mezun olup Türkiye’de iş bulamamaktan korkuyorum
Kızlar için gidenin aklı yoktur. Eğitimi iyi olsun yeterliHer ülkenin kendine göre zorlukları var.
Orada okumak istiyorsan dil bileceksin, yaşamak için hem okuyup hem çalışacaksın... Bu daha uzar da gider.
Eğer imkanın varsa gitmeni tavsiye ederim. Gittiğinde dilini de öğrenirsen senin için büyük bir artı olur.
Fakat sadece kızlar için gideceksen hiç gitme daha iyi.
Üniversitesine göre değişir. Aynı durum Türkiye için de geçerli.Kızlar için gidenin aklı yoktur. Eğitimi iyi olsun yeterli
Ukrayna Doğu Avrupa ülkesi olduğu için batıda kolay kolay işe giremiyorsun.
Bence oraya git. Orada okulunu oku. 2-3 sarışın düşürürsün. Sonra orada onlarla evlenirsin hayatını yaşarsın. Hele bide anası - babası zenginse off. Hayıtını kurtardın işteUkrayna da üniversite okumak mantıklı mıdır, okumuş veya bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Yıllık ücreti okuduğunuz bölüme göre değişiyor ortalama 2000 - 3000$. Fiyatları cok makul ama Türkiye’de denkliği var mıdır?
60K mı ? Yok abi ben farklı ülkede yaşıyorum, anlattıkları ile benim yaşadığım yer aynı değil.Türkiye’de eş değer bölümler 60 bin lira olduğu için olabilir mi? Üstüne puan da isteniyor