OnurCiftci26
80+ Bronze
Daha önceki postlarından.soyledikleriniz de çok haklısınız ama adamın akp li olduğunu nereden biliyorsunuz?
Daha önceki postlarından.soyledikleriniz de çok haklısınız ama adamın akp li olduğunu nereden biliyorsunuz?
Anladım teşekkür ederim.Daha önceki postlarından.
Geçmiş mesajlarına bakarsanız anlarsınız.Hoş olmadı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet ya belki biraz medeni insan görürüz
Mesaj otomatik birleştirildi:
soyledikleriniz de çok haklısınız ama adamın akp li olduğunu nereden biliyorsunuz?
Hocam öyle demeyin bu ukraynalılar akdeniz kıyılarına yerleşmek için canlarını verirlerAçıkcası buraya anca ya parası olmayanlar ya da üstte denildiği gibi suç kaydı olanlar vb. gelir. Zira ben onların yerinde olsam enayi gibi batı avrupa'ya gitmek varken ne diye ortadoğu'ya gideyim?
Bazıları da *sadece bu forum değil* cinsel açlığından dolayı ukraynalılar gelsin falan diyor. Arkadaşlar mültecilerin akın akın gelmesi kadar kötü bir şey yoktur. Hemde o ülkenin hali hazırda resmen toplama kampı gibi olmasına rağmen.
Mülteciler bile artık Almanya'ya, İsveç'e gidiyor; onlar bile Türkiye'yi beğenmiyor artık.Hocam öyle demeyin bu ukraynalılar akdeniz kıyılarına yerleşmek için canlarını verirler
Irkçı olma.Gelirler. En azından daha iyiler afganlar suriyeliler kadar değiller
Irkçılık nerde burda. Daha ırkçılığın ne olduğunu bilmiyo gelmiş burda ırkçı olma diyoIrkçı olma.
İnsan ayırma.Irkçılık nerde burda. Daha ırkçılığın ne olduğunu bilmiyo gelmiş burda ırkçı olma diyo
İnsan ayırma.Irkçılık nerde burda. Daha ırkçılığın ne olduğunu bilmiyo gelmiş burda ırkçı olma diyo
Öyle deme onlar kardeşlerimiz, bizden çoooook daha iyi yaşam şartlarını hak ediyorlar. Hem ne zararları var ? (Bu mesajı ciddiye almayınız)Yeter artık bunun şakası olmaz. Daha fazla mülteci istemiyorum, hepsi Esenyurt'a doluyor.