Neler Yeni

Ukraynalılar da mı Türkiye'ye geliyor ?

Hoş olmadı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ya belki biraz medeni insan görürüz
Mesaj otomatik birleştirildi:

soyledikleriniz de çok haklısınız ama adamın akp li olduğunu nereden biliyorsunuz?
Geçmiş mesajlarına bakarsanız anlarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Gelmezler mis gibi Avrupa var

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Technopat'ta gördüğüm bir yorum:
"Cinselliğin Afrika'sında baskıyla büyütülen çocukların eline klavye verirlerse olacağı bu."

1231232131.PNG

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Açıkcası buraya anca ya parası olmayanlar ya da üstte denildiği gibi suç kaydı olanlar vb. gelir. Zira ben onların yerinde olsam enayi gibi batı avrupa'ya gitmek varken ne diye ortadoğu'ya gideyim?

Bazıları da *sadece bu forum değil* cinsel açlığından dolayı ukraynalılar gelsin falan diyor. Arkadaşlar mültecilerin akın akın gelmesi kadar kötü bir şey yoktur. Hemde o ülkenin hali hazırda resmen toplama kampı gibi olmasına rağmen.

Setterhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Setterhan ÖZ
Açıkcası buraya anca ya parası olmayanlar ya da üstte denildiği gibi suç kaydı olanlar vb. gelir. Zira ben onların yerinde olsam enayi gibi batı avrupa'ya gitmek varken ne diye ortadoğu'ya gideyim?

Bazıları da *sadece bu forum değil* cinsel açlığından dolayı ukraynalılar gelsin falan diyor. Arkadaşlar mültecilerin akın akın gelmesi kadar kötü bir şey yoktur. Hemde o ülkenin hali hazırda resmen toplama kampı gibi olmasına rağmen.
Hocam öyle demeyin bu ukraynalılar akdeniz kıyılarına yerleşmek için canlarını verirler

Alfha13

80+ Silver
Hocam öyle demeyin bu ukraynalılar akdeniz kıyılarına yerleşmek için canlarını verirler
Mülteciler bile artık Almanya'ya, İsveç'e gidiyor; onlar bile Türkiye'yi beğenmiyor artık.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeter artık bunun şakası olmaz. Daha fazla mülteci istemiyorum, hepsi Esenyurt'a doluyor.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Yeter artık bunun şakası olmaz. Daha fazla mülteci istemiyorum, hepsi Esenyurt'a doluyor.
Öyle deme onlar kardeşlerimiz, bizden çoooook daha iyi yaşam şartlarını hak ediyorlar. Hem ne zararları var ? (Bu mesajı ciddiye almayınız)

Top Bottom