Neler Yeni

Ukraynalılar ve Ruslar seçimden sonra gönderilir mi?

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Ben Suriyeliler hükümet değişince gider diye düşünüyorum ama bu Ruslar Ukraynalılar ne olacak onun için önlem alan bir parti var mı? Araplardan önce bunların gönderilmesi lazım. Ne olacak memleket bu gidişle anlamadım ki.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kral Ukraynalılar ile arabicleri aynı yeremi koyuyorsun, ülkeye az da olsa her ülke göçmen alıyor, ki Ukraynalıların bize çok bi' zararı yok

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
10-15 yıl önce fahişeliğe gelen Rus ve Ukraynalılar şimdi para çarçur etmeye geliyor. Özel fiyat politikası uygulanmalı. Türk'e farklı fiyat, yabancıya farklı fiyat lazım. Yoksa Antalya'da yaşayan Türk için eziyete dönüyor fiyatlandırmalar. İşletme sahiplerinin de yaptıkları büyük ayıp.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Ben Suriyeliler hükümet değişince gider diye düşünüyorum ama bu Ruslar Ukraynalılar ne olacak onun için önlem alan bir parti var mı? Araplardan önce bunların gönderilmesi lazım. Ne olacak memleket bu gidişle anlamadım ki.
Hepsi toplu gonderılsın onlr yuzunden ıstnabulda ev fıyatları 2 3 mılyona cıktı savunan varsa yalaah arabsıtana veya ukrayna veya rusyaya.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hepsi toplu gonderılsın onlr yuzunden ıstnabulda ev fıyatları 2 3 mılyona cıktı savunan varsa yalaah arabsıtana veya ukrayna veya rusyaya.
fiyatların yükselmesi ile onlar ne alaka :D

Milletimizin bir birine geçirme isteği o, ne yaparsak kendimize yapıyoruz her zamanki gibi.

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Parayı basan özgür olduğu için örf , adet , gelenek , görenek , dil , din , millet diye bir şey kalmıyor ne yazık ki .

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Kral Ukraynalılar ile arabicleri aynı yeremi koyuyorsun, ülkeye az da olsa her ülke göçmen alıyor, ki Ukraynalıların bize çok bi' zararı yok
Böyle düşünceler yüzünden ülke bu hale geldi zaten. zararı yok ne demek kanka adamlar Antalyayı ele geçirmişler

Top Bottom