Ulan.Arkadaşlar yutubda gt 1030 oyun testlerine bakıyordum qweq birrde baktımki ne görüm neden bunu bukadar abarttım bilmiyorumDakika 7:50 yi açarmısınız allah aşkına hala gğlğyrum asjghkfa
hrshsjgkhdflgArkadaşlar yutubda gt 1030 oyun testlerine bakıyordum qweq birrde baktımki ne görüm neden bunu bukadar abarttım bilmiyorumDakika 7:50 yi açarmısınız allah aşkına hala gğlğyrum asjghkfa
Adam mi ediyor onu. Çeken?Arkadaşlar yutubda gt 1030 oyun testlerine bakıyordum qweq birrde baktımki ne görüm neden bunu bukadar abarttım bilmiyorumDakika 7:50 yi açarmısınız allah aşkına hala gğlğyrum asjghkfa
bence raslantı olabilir(genç bir nüfusa sahibiz ülke olarak ve işsizlik oranlarımız biraz yüksek coronavirus süreci yüzünden herkes evde biraz raslantı birazda türkiyedeki şartların sonucu ama kelimeye direkt küfür eklemesi işin komikliğine tuz biber ekmiş)Arkadaşlar yutubda gt 1030 oyun testlerine bakıyordum qweq birrde baktımki ne görüm neden bunu bukadar abarttım bilmiyorumDakika 7:50 yi açarmısınız allah aşkına hala gğlğyrum asjghkfa
Aw adamın her test ayarı farklı.bence raslantı olabilir(genç bir nüfusa sahibiz ülke olarak ve işsizlik oranlarımız biraz yüksek coronavirus süreci yüzünden herkes evde biraz raslantı birazda türkiyedeki şartların sonucu ama kelimeye direkt küfür eklemesi işin komikliğine tuz biber ekmiş)
Hayır. Çeken adam türk.Yok çeken adam yabancı bizim türkler takıma dfenk geliyorqweqwewqe
5500xt test videosuna gel.
Yabancı bir adam oyun testleri yapıyor gt 1030 ekran kartıyla pubg de oyuna türkler denk geliyor ve küfür ediyor buda sebebsizce komik oloyr:hiç bişey anlamadım olay ney
Geliyom bekle5500xt test videosuna gel.
Hatta yabancı birine vatandan link atmış.Yabancı bir adam oyun testleri yapıyor gt 1030 ekran kartıyla PUBG de oyuna türkler denk geliyor ve küfür ediyor buda sebebsizce komik oloyr:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geliyom bekle