Neler Yeni

Ulkebin su anki durumu onceki yillardab daha ciddi

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet köklü
18 yasindayim dusuncemi soyleyip tartismanizi istiyorum inanin su an ekonomi refahtan daha onemli konular var. İmamoglu gozalti alindi bu konusuluyor.
Diplomasi sahte olsa bile devletin icinde bu tur nice insanlar varki bu bilerek aciga cikartilip yapildi. Egerki muhalif taraf olmasaydi. Su an siyasi hayati devam ederdi.Yani baska aciklamasi yok. Tek partili sisteme gecilmeye calisiyor benim gozumde. Cunku yeteri kadar oy alinamayacagini biliyor kendide. Su an sol sag muhabbeti degil artik bu cigrindan cikiyor ciddi anlamda ulke ici tehditler var seneye hatta bu yil sonuna kadar neler yasanacak hic bilmiyoruz. Allah buyuktur. Kimisi intihar ediyor onlara uzuluyorum ve korkuyorum bende bu durumda. Sosyal curume dahada cogaldigi icin. Kendim akrabamdan biliyorum ne suleymancilar yurtdu tarikati nede digerler bir masumlugu yok yakinimdan birisi yarim yil kaldigi icin biliyorum 13 15. Yas cocuklar arasinda bile escnsellik durumlari var kimi tarikatta bunu yemin ederek soyluyorum orada o olaylar yasandi yillar 2017 2015 yillari arasi. Ne distan ne icten guvenecek kimse kalmadi. Ulkeyi kendine getirecegiz diyen iyi olsa bile politikayi ulkeyi yonetebilecekmi. Benim tahminim su an cumhuriyet doneminde gibiyiz biraz ulkenin kuruldugu yillarda. Egerki hukumete duzgun biri cikarsa isyanlar cikacak hem devlet icinden hem halk icinden isyanlar. Kisaca (ic savas) yani kisacs ulkenin basina ulkeyi duzeltecek biri olur ise halk ve devlet yine aci cekecek gibi geliyor. Malesef koskoca bir algiyi bozmak kolay degil.

Clayz

80+ Silver
18 yasindayim dusuncemi soyleyip tartismanizi istiyorum inanin su an ekonomi refahtan daha onemli konular var. İmamoglu gozalti alindi bu konusuluyor.
Diplomasi sahte olsa bile devletin icinde bu tur nice insanlar varki bu bilerek aciga cikartilip yapildi. Egerki muhalif taraf olmasaydi. Su an siyasi hayati devam ederdi.Yani baska aciklamasi yok. Tek partili sisteme gecilmeye calisiyor benim gozumde. Cunku yeteri kadar oy alinamayacagini biliyor kendide. Su an sol sag muhabbeti degil artik bu cigrindan cikiyor ciddi anlamda ulke ici tehditler var seneye hatta bu yil sonuna kadar neler yasanacak hic bilmiyoruz. Allah buyuktur. Kimisi intihar ediyor onlara uzuluyorum ve korkuyorum bende bu durumda. Sosyal curume dahada cogaldigi icin. Kendim akrabamdan biliyorum ne suleymancilar yurtdu tarikati nede digerler bir masumlugu yok yakinimdan birisi yarim yil kaldigi icin biliyorum 13 15. Yas cocuklar arasinda bile escnsellik durumlari var kimi tarikatta bunu yemin ederek soyluyorum orada o olaylar yasandi yillar 2017 2015 yillari arasi. Ne distan ne icten guvenecek kimse kalmadi. Ulkeyi kendine getirecegiz diyen iyi olsa bile politikayi ulkeyi yonetebilecekmi. Benim tahminim su an cumhuriyet doneminde gibiyiz biraz ulkenin kuruldugu yillarda. Egerki hukumete duzgun biri cikarsa isyanlar cikacak hem devlet icinden hem halk icinden isyanlar. Kisaca (ic savas) yani kisacs ulkenin basina ulkeyi duzeltecek biri olur ise halk ve devlet yine aci cekecek gibi geliyor. Malesef koskoca bir algiyi bozmak kolay degil.
bu ulke dahada duzelmez secım sonucu onemlı bıle degıl ısterse yuzde 90 la baska partı kazansın yınede bır sekılde ınmezler o koltuktan allah bır bela versın sunlara acı ıcınde kıvransınlar

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
snop02
52 yasındayım,
80 darbesinde ekmek almaya giderken asker bile geri çevirmişti, asb izin verdiğiyle alabilmistim.
82 bülent ulusu hükümettini dahi hatırlarım.
Ben bile artık bu ülkeden umudumu kaybettim artık ki, hayatının baharında gençler kaybetmesin.
Yurtdışına tasınmaya karar verdim, 2 çocuk var, gelecegi için burada dusunuyorum ama
işin içinden çıkamıyorum…
Hele görduklerimiz ve yasadıklarımız artık taşınamaz vaziyette.
-ülkeyi yonetinin diploması hala muamma😁
-4 temmuz 2003 tsk ya cuval olayı,
-Bagımsız bir ülkeye 60000 amerikan askerinin baska bir ülkeyi işgal için konuşlandıma istegi
-Malım orgutun haburda davul zurna karsılanması
-malım orgutun uzantısı pesmergenin T.C.
toprakları üzerinden kobaniye geçirme
-zarrab olayı
-17/25 olayları
-TC nin kaldırılması
-markette damgasız yumurta satılanazken, muhursuz oyların geçerli olması🤪
-301 madencinin kaybedilmesi
-2010 üniverite sınavı sorularının çalınıp belli bir kesime verilerek ileride menfaat ve çıkar saglanması(bugunler için yetiştirilmsi😁)

-Derin yoksulluk sınırının daha fazla genişleyen bir toplumda
“milletin a•••na koyduk” diyenlere hala ballı ihaleler ve vergi silinmesi ni yapana hala destek🤪

-10 milyon mültecinin ileriki yıllarda milli guvenlik tehditi olması
-mavi marmara olayı
-kozmik oda olayı
-balyoz, ergenekon olayları
-portakal krizi
-papaz olayı

-15 temmuz darbesinden sonra “ne istedilerde vermedik” diyenin, devleti yıkmaya çalısanlarla yol açması bunlarla olan ilişkiyi siz yargılayın..sonuç ne olabilir, takdir sizin😁
teror e yardım ve yataklıktan kayyum atarken, kendilerine hesapta milliyetçi🤪
diyen tayfanın apo piçini neredeyse dısarı çıkarcak vaziyette savunması akıl alacak seyler degil (bunu yapanlarda terore yardım ve yataklık degilmiş🤪)

Durumumuza uganda da, yagmur ormanlarında yasayan kırmızı g•tlu maymunlar bile gülüyor ya…

Aynı yonetimin;
Faiz halam denilince alkışlayan kitle,
Faizleri %40 yaptık derken yine alkışlayan kitle, en tehlikeli topluluktur…
Düsünme yok, kıyas yok, neticelenirme yok..
Boyle bir kitle, ne istersen kitle…
Dünya da en kolay iş bunlara siyaset yapmaktır..
Biraz milliyetçilik, biraz din den şişir laflrı sırtın yere gelmez…

Kimse bana vatan, millet, sakarya muhabbeti yapmasın
Biz uzerimize duseni fazlasıyla yaptık kanaatindeyim.
19 ay askerlik ve 2 yakın arkadasımızı sehit verdik.
Birader 22 yılın yarısından fazlasını sıcak bolgede geçirdi.
Bosnadan tut, en son hafter savasında libyada 9 ay görev.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,669
Üyeler
170,233
Son üye
Neoreix
Top Bottom