Neler Yeni

Ülkeden kaçma teknikleri nedir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hadi kanıtla bana attığın iftiralı klasik 2023 de süper güç ÇÜ amca kafasındaki kişi
Ben parti desteklemiyorum ama düşüncem şu şekilde keşke bu forumda insanlar
nasıl kaçarım yerine nasıl daha iyi hale getirebilirim diye tartışsa hiçbir ülke kurulduğundan beri mükemmel değil doğru adımlarla mükemmel oldular zamanında bizde o ülkelerden biriydik ama hükumet vs yüzünden yaşanamaz hale geldi ama ağlayıp kaçmak buna bir çözüm değil buranın yaş ortalaması 12 20 arası mesela buradaki arkadaşlara büyük abilerimiz tavsiyelerde bulunsa nasıl daha yararlı olabilecekleri hakkında fikir verse kesinlikle herkes için daha yararlı olur
Ülkenin kötü olması bir bahane değil bir kader kaderi bahane edersen sadece kendini engellersin
Sana önerim biraz araştır uyan karamsar düşününme
Umarım iyi bir insan olursun hayatında başarılar

oldspace

80+
En basit örneği ülkede adaleti niye twitter sağlıyor insanların bunu düşünmesi gerekiyor

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Evet konuya açan kişinin mesajlar zoruna gidip aktiflikten çıktı

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
defol git
ülkesini sevmeyen 1 dk durmasın.
Nasıl sinirlendim şimdi.
Ülke için bir şeyler yapayım derdinde değil kaçma derdinde.
Senin FETÖ den ne farkın var ? Karaktersiz, ******** e bak sen.
Sizin gibi saygısız, hayatta çalışmak istemeyen gevşek ve tembel stajyerler geliyor yanına. Acıyorum size
Karaktersiz, ******** diye hakaret edip, sonra kendisine hakarette bulunmayan birine saygısız demekte ayrı bir vizyon.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
nasıl kaçarım yerine nasıl daha iyi hale getirebilirim diye tartışsa hiçbir ülke kurulduğundan beri mükemmel değil doğru adımlarla mükemmel oldular zamanında bizde o ülkelerden biriydik ama hükumet vs yüzünden yaşanamaz hale geldi ama ağlayıp kaçmak buna bir çözüm değil buranın yaş ortalaması 12 20 arası mesela buradaki arkadaşlara büyük abilerimiz tavsiyelerde bulunsa nasıl daha yararlı olabilecekleri hakkında fikir verse kesinlikle herkes için daha yararlı olur
Ülkenin kötü olması bir bahane değil bir kader kaderi bahane edersen sadece kendini engellersin
İyi biri olmak için yandaş olmadığımız için önümüz kesiliyor. Ülkede hükümet iyileştirmediği sürece bizi de kestikleri sürece napalaım

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Nasıl geliştirebilirim diyen bir doktor, bir bilim adamına gösterilen tepki:

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
İyi biri olmak için yandaş olmadığımız için önümüz kesiliyor. Ülkede hükümet iyileştirmediği sürece bizi de kestikleri sürece napalaım
Mesela şunu yapabilirsin
Gidip yurt dışında omuyup yurt dışında çalışıp para biriktirip ülkene gelip bir şirket açabilirsin
Necmettin erbakanda böyle yaptı ve ülke en iyi zamanlarını geçirdi
Böyle yaparsan ne bir hükumet sana karışabilir ne de bir siyasetçi

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Burayı büyültmeyin iyi değiliz her şey savunma değil her şey yandaş besleme değil. Adalet eğitim ekonomi olmadıgı sürece böyle kalırız burda

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Sağol dostum artık rahatca konuşabilirim.
@MdlTTesla Vatana millete hayırlı olmaya çalışırken şansını kaybediyorsun.Bu kadar güzel vatan varken.Bu vatan için o kadar şehit vermeye devam ederken senin bu vatandan kaçmaya çalışman ilk öncellikle Atatürk'e ondan sonra şehitlerimize büyük terbiyesizlik.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,065
Üyeler
167,049
Son üye
cancan3255
Top Bottom