Neler Yeni

Ülkemiz hakkında ne düşünüyorsunuz siyasi görüşünüz nedir ?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ülke gayet güzel. Fakir filan çok yok. Millette para var da sızlanıyor vermemek için.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Peki dostum sakince tartışalım, kim gelsin mevcut yönetim yerine. Unutma ki şu anda sadece ben değil milyonlarca kişi böyle düşünüyor da oy veriyor.

Cumhurbaşkanı Seçimlerinde adaylar
Teröristlerin siyasi partisinden birisi
Onlarla ittifak yapan, batının kuklası bir bıyıklı
Daha kendi partisinin bütünlüğünü koruyamayan biri
Herkesin oyunu toplarım diye bağımsız aday olup kimsenin adını ağzına almayan biri

Sen söyle kime vereyim oyumu?
Yönetim pkk partisi dediğin partiyi istese kapatır, kendileri kapatmıyorlar çünkü oy için ihtiyaçları, chp hdp ile ittifak olması kürtlerin belli bir kısmının oyunu olamaz böylece elenir zaten, başarılı bulduğun partiye oy ver, şu anki yönetimin başarılı olmadığı gözle görülüyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Rezil.
Eğitim sistemi çöp
Alım gücü düşük.
Paramız değersiz.
her şey pahalı.
Cahil insan çok

Sfb32

80+
Meşruti monarşi. Ne tam özgürlük ne de tam diktatörlük olmayacak. Önüne gelen oy veremez.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Yönetim pkk partisi dediğin partiyi istese kapatır, kendileri kapatmıyorlar çünkü oy için ihtiyaçları, chp hdp ile ittifak olması kürtlerin belli bir kısmının oyunu olamaz böylece elenir zaten, başarılı bulduğun partiye oy ver, şu anki yönetimin başarılı olmadığı gözle görülüyor zaten.
Ben zaten başarılı olduğunu iddia etmiyorum. Ama bu dönemde yani ülkenin yükselme döneminde daha iyi yönetilemez bence.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Hadi tartışalım
Ülkemizin başkanı dinden prim kasıyor
Sultangazide yaşıyorum gazide teröriştler 2 seneye kadar cirit atıyordu ve 18 yıldır terörden prim kasıyor
Zaten halkı söylemiyorum bile başka ülkelere bakmadan eskiden sıra bekliyorduk deyip haline şükrede şükrede gençliğin anasını belliyorlar
Kanal istanbul ile ilgili uzmanlar8n açıklamaları var aynı şey başka ülkede olsa ayaklanma çıkar ama neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben zaten başarılı olduğunu iddia etmiyorum. Ama bu dönemde yani ülkenin yükselme döneminde daha iyi yönetilemez bence.
Daha iyi yönetilemez mi lan şu an sokakta bir genç cevir kahve içiyorsa elindeki kahveyi al daha iyi yönetir
Lan onu geçtim çocuk getir lsn çocuk daha iyi yönetir çocuk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülke gayet güzel. Fakir filan çok yok. Millette para var da sızlanıyor vermemek için.
Ülkenin %47si (asgari ücretle çalışanlar) bunu beğenmedi.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
:D? Daha geçen kapatma talepleri red edildi ne diyorsun sen? Anayasa mahkemesi erdoğandan bile üstte.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Bu üç şey iyiyse ülkede her şey iyidir gerisi teferruhat sadece. Değilse sözün bittiği yerdeyiz demektir.
1. Üretim tarım hayvancılık vd 2. Tarafsız şeffaf bir Adalet sistemi 3. Eğitim ve bilimsel gelişmelere yatırımlar ve sürdürülebilirlik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,553
Üyeler
164,519
Son üye
Eqsionix
Top Bottom