Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Ülke gayet güzel. Fakir filan çok yok. Millette para var da sızlanıyor vermemek için.
Yönetim pkk partisi dediğin partiyi istese kapatır, kendileri kapatmıyorlar çünkü oy için ihtiyaçları, chp hdp ile ittifak olması kürtlerin belli bir kısmının oyunu olamaz böylece elenir zaten, başarılı bulduğun partiye oy ver, şu anki yönetimin başarılı olmadığı gözle görülüyor zaten.Peki dostum sakince tartışalım, kim gelsin mevcut yönetim yerine. Unutma ki şu anda sadece ben değil milyonlarca kişi böyle düşünüyor da oy veriyor.
Cumhurbaşkanı Seçimlerinde adaylar
Teröristlerin siyasi partisinden birisi
Onlarla ittifak yapan, batının kuklası bir bıyıklı
Daha kendi partisinin bütünlüğünü koruyamayan biri
Herkesin oyunu toplarım diye bağımsız aday olup kimsenin adını ağzına almayan biri
Sen söyle kime vereyim oyumu?
dünya aklını peynir ekmek ile yemiş
Ben zaten başarılı olduğunu iddia etmiyorum. Ama bu dönemde yani ülkenin yükselme döneminde daha iyi yönetilemez bence.Yönetim pkk partisi dediğin partiyi istese kapatır, kendileri kapatmıyorlar çünkü oy için ihtiyaçları, chp hdp ile ittifak olması kürtlerin belli bir kısmının oyunu olamaz böylece elenir zaten, başarılı bulduğun partiye oy ver, şu anki yönetimin başarılı olmadığı gözle görülüyor zaten.
tm çok konuştum şimdi wergi verülkede vergi çok her boka vergi
Ülkemizin başkanı dinden prim kasıyorHadi tartışalım
Daha iyi yönetilemez mi lan şu an sokakta bir genç cevir kahve içiyorsa elindeki kahveyi al daha iyi yönetirBen zaten başarılı olduğunu iddia etmiyorum. Ama bu dönemde yani ülkenin yükselme döneminde daha iyi yönetilemez bence.
Ülkenin %47si (asgari ücretle çalışanlar) bunu beğenmedi.Ülke gayet güzel. Fakir filan çok yok. Millette para var da sızlanıyor vermemek için.
? Daha geçen kapatma talepleri red edildi ne diyorsun sen? Anayasa mahkemesi erdoğandan bile üstte.Yönetim pkk partisi dediğin partiyi istese kapatır, kendileri kapatmıyorlar çünkü oy için ihtiyaçları, chp hdp ile ittifak olması kürtlerin belli bir kısmının oyunu olamaz böylece elenir zaten, başarılı bulduğun partiye oy ver, şu anki yönetimin başarılı olmadığı gözle görülüyor zaten.
git biraz araştır hangi önerileri red edildi diye ülkücüler katildir bunu unutma