Neler Yeni

Ülkenin bitiyor olması

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Benim bu ülkeye dair bir beklentim yok. Ne muhalefet ne de iktidar hiçbir şey yolunda gitmiyor. Sadece kendilerini düşünen siyasiler ülkeyi bitiriyor ve kimsenin sesi çıkmıyor. Ülke sessiz bir şekilde işgal ediliyor. Osmanlının yıkılışında azınlık devletler çok büyük rol oynuyor. Son zamanlarda Avrupa'daki teknoloji gelişmelerinin de gerisinde kalmışlardı hep. Şuan Osmanlı'dan bir farkımız kalmıyor. Aksini diliyor olmakla birlikte bana kalırsa Türkiye Cumhuriyeti hızlı bir şekilde bitiyor. Teşekkürler.

Geçen yaz Üsküdar'a gitmiştim ve her yer çingene, mülteci vb. ile dolu. Sürekli tehditkar bakışlarla gelip zorla bir şeyler kakalamaya çalışan çingeneler var. Hepsini bir şekilde geri yollarken acaba bıçaklanır mıyım diye düşünüyorsunuz. He keko velet grupların da dolu olduğunu unutmuşum. Bağıran SMA standtları... İnsanın kafası yoruluyor. Orada bir şey yaşasam beni savunacak koruyacak polis yok, adalet sistemi yok. Yapan yaptığıyla kalacak. Böyle ülkenin diyor insan da içeri girmekle uğraşamam. Zaten kendilerine laf söyleyenleri alabilmek için, yer sıknıtısı olmasın diye +20 kill olmayanı içeri almıyorlar.

Son düzenleme:

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Eren
Benim bu ülkeye dair bir beklentim yok. Ne muhalefet ne de iktidar hiçbir şey yolunda gitmiyor. Sadece kendilerini düşünen siyasiler ülkeyi bitiriyor ve kimsenin sesi çıkmıyor. Ülke sessiz bir şekilde işgal ediliyor. Osmanlının yıkılışında azınlık devletler çok büyük rol oynuyor. Son zamanlarda Avrupa'daki teknoloji gelişmelerinin de gerisinde kalmışlardı hep. Şuan Osmanlı'dan bir farkımız kalmıyor. Aksini diliyor olmakla birlikte bana kalırsa Türkiye Cumhuriyeti hızlı bir şekilde bitiyor. Teşekkürler.

Geçen yaz Üsküdar'a gitmiştim ve her yer çingene, mülteci vb. ile dolu. Sürekli tehditkar bakışlarla gelip zorla bir şeyler kakalamaya çalışan çingeneler var. Hepsini bir şekilde geri yollarken acaba bıçaklanır mıyım diye düşünüyorsunuz. He keko velet grupların da dolu olduğunu unutmuşum. Bağıran SMA standtları... İnsanın kafası yoruluyor. Orada bir şey yaşasam beni savunacak koruyacak polis yok, adalet sistemi yok. Yapan yaptığıyla kalacak. Böyle ülkenin diyor insan da içeri girmekle uğraşamam. Zaten kendilerine laf söyleyenleri alabilmek için, yer sıknıtısı olmasın diye +20 kill olmayanı içeri almıyorlar.
Sonra şöyle bi ortamda oturup ders çalışması bekleniliyor ülkedeki milyonlarca öğrenciden. Yaşama garantimiz bile kalmamışken hangi umutla hayal kuracak gençler.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Ülkede hicbirsey yolunda gitmiyor. Eskiden çok ilgilenirdim yakından takip ederdim twitterdan herseye karışırdım ama bu hiç iyi bir alışkanlık değil bu kadar karamsar olmamak gerekiyor. Ülke sorunlarını eğer idealist biri değilsen ve siyasete girmek gibi bir hedefin yoksa takmamak hatta ilgilenmemek gerekiyor. Bu kadar karamsar olursan yaşama hevesini kaybedersen ülke gelişim göstermez kısır döngüye gireriz. Geçmiş için pişmanlık yaşama gelecek için kaygılanma bu kadar ümitsiz olmaz. Ülkenin kurtuluşu senin benim moralini yüksek tutup çalışması ile mümkün

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Valla seçimlerden dolayı bir kesime hiç acımıyorum hakediyorlar olan da diğer kesime oluyor en iyisi boşvermek. Motto dürüst yaşa dürüst öl olmalı diye düşünüp yaşayıp gidiyoruz.

KAANT10X

80+ Bronze
Osmanlıdan bir farkımız kalmıyor yazmış keyiflendik yine

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

evet bütün milliyetçilik duygularımı kaybettim bunlar yüzünden artık tek istediğim yurt dışına çıkmak ne bileyim alman vatandaşı olayım ya da İngiltere hiç fark etmez medeniyetin, adaletin olduğu yerde olayım yeter.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Son düzenleme:
Top Bottom