şakşukacı
80+ Bronze
Dahası
Benim bu ülkeye dair bir beklentim yok. Ne muhalefet ne de iktidar hiçbir şey yolunda gitmiyor. Sadece kendilerini düşünen siyasiler ülkeyi bitiriyor ve kimsenin sesi çıkmıyor. Ülke sessiz bir şekilde işgal ediliyor. Osmanlının yıkılışında azınlık devletler çok büyük rol oynuyor. Son zamanlarda Avrupa'daki teknoloji gelişmelerinin de gerisinde kalmışlardı hep. Şuan Osmanlı'dan bir farkımız kalmıyor. Aksini diliyor olmakla birlikte bana kalırsa Türkiye Cumhuriyeti hızlı bir şekilde bitiyor. Teşekkürler.
Geçen yaz Üsküdar'a gitmiştim ve her yer çingene, mülteci vb. ile dolu. Sürekli tehditkar bakışlarla gelip zorla bir şeyler kakalamaya çalışan çingeneler var. Hepsini bir şekilde geri yollarken acaba bıçaklanır mıyım diye düşünüyorsunuz. He keko velet grupların da dolu olduğunu unutmuşum. Bağıran SMA standtları... İnsanın kafası yoruluyor. Orada bir şey yaşasam beni savunacak koruyacak polis yok, adalet sistemi yok. Yapan yaptığıyla kalacak. Böyle ülkenin diyor insan da içeri girmekle uğraşamam. Zaten kendilerine laf söyleyenleri alabilmek için, yer sıknıtısı olmasın diye +20 kill olmayanı içeri almıyorlar.
Son düzenleme: