Neler Yeni

Ülkenin serserileri?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kerem sayan
yilbasi diye herkes sokaga dokulmus serserisi iti kopugu ne ararsan var disarda sevgilim kuzenleriyle dışarı çıkmak istedi yalniz birakmam normalde asla ama bugun yaninda olamadim zaten tek basina olmayacagi icinde birsey olmaz dedim telefonda her dakika konustuk hic kapatmadik nolur nolmaz benle sesli konusmasina ragmen bu ulkenin insani sasirtmiyo sayamadigim kadar serseri laf atti birde geç saatlerde olsaydi dusunemiyorum onunda moreli bozuldu eve gitti erkenden fakat bu ulkenin ne genci ne yaslisi ıslah olmaz en son bi firsat buldum evine kadar birakiyim diye yanina gittim ben gidene kadar kocaman adamim beni gasp edeceklerdi artik onun yanında olmama ragmen laf atan serseriler oldu hayatimda ilk kez bu kadar insanlarla tartistim bu ulkeden umudu zaten coktan kesmistim artik gelecek nesildende suanki nesildende kiyamet gunune kadar gelecek nesildende hic bir halt olmayacagini iyice anladim paylasmak istedim iyi forumlar herkese

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hocam bu memleketin gencinden hayır gelmez daha.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Ahmet Yıldırım
Laf atma işi Türkiyeye özgü bir durum değil. Amerikada da çok fazla laf atarlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kerem sayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laf atma işi Türkiyeye özgü bir durum değil. Amerikada da çok fazla laf atarlar.
zaten orasi oyle amerikada cok ahım şahım bir yer değil bizi ilgilendiren kisim bu ulkenin genci, gelecegi sorun bu nesilden başlıyor

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yilbasi diye herkes sokaga dokulmus serserisi iti kopugu ne ararsan var disarda sevgilim kuzenleriyle dışarı çıkmak istedi yalniz birakmam normalde asla ama bugun yaninda olamadim zaten tek basina olmayacagi icinde birsey olmaz dedim telefonda her dakika konustuk hic kapatmadik nolur nolmaz benle sesli konusmasina ragmen bu ulkenin insani sasirtmiyo sayamadigim kadar serseri laf atti birde geç saatlerde olsaydi dusunemiyorum onunda moreli bozuldu eve gitti erkenden fakat bu ulkenin ne genci ne yaslisi ıslah olmaz en son bi firsat buldum evine kadar birakiyim diye yanina gittim ben gidene kadar kocaman adamim beni gasp edeceklerdi artik onun yanında olmama ragmen laf atan serseriler oldu hayatimda ilk kez bu kadar insanlarla tartistim bu ulkeden umudu zaten coktan kesmistim artik gelecek nesildende suanki nesildende kiyamet gunune kadar gelecek nesildende hic bir halt olmayacagini iyice anladim paylasmak istedim iyi forumlar herkese
Irkçılık yapmak istemem ama akraba evliliği yapan kürtlerden çıkma hepsi.Genelde o tipler saç tipleri hep aynıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kerem sayan
Hocam valla çok gördüm dışarda bide saçlarının hepsi aynı uzaktan baksam bunlar aynı derim kanzi traşı misali
:D
ıslah olmaz bi genclik hocam boyle gelmis boyle gider bu dangalaklar emin ol gercekten ana baba olacak sayili insanlardanizdir

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Ömür
Çoğu kürt diğerleride terbiye almamış zigotlar baba bu yüzden önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular