Neler Yeni

Ülkenin yönetecek başka biri olduğunu düşünüyormusunuz?

Phanzox

80+ Silver
kemalist hain zihniyet
Eskiye göre refah ve nihayetinde daha huzurlu bir ortam bulunuyor.
Ve bu patavatsızlarda LAİKLİK diye bağıran ancak söylediği şeyin anlamını dahi sorgulamadan sloganlar tutanlar asıl haindir.
Eskiden oluşan ekonomik krizler şu ankinin yanında hiç kalıyor
@Megan Bu açıklayıcı oldu mu?

16 yaşındayım Şu an yazacaklarımdan bana Herhangi bir muamele yapılmasını istemiyorum Dolaylı bir şekilde anlatmam daha iyi olacak. Ben Çevre düşüncelerinin saflığını birnevi göstermek istiyorum.
Özellikle belli bir kısmın oluşturduğu bir manipülasyon sonucu popülasyonun özellikle genç bir kitlenin Şu an için millete anlatıp tuttuğu düşüncelerin kendi şahsi fikirleri değil dayatılmış düşünceler olduğunu ve ezberi bir konuşma olduğunu Konuşma stilinden bile anlayabilirsiniz. Benim asıl demek istediğim konu insanların bu kadar herşeyi kabullenip sorgulamaması. Deprem oldu Geçmiş olsun ancak Çadırlardan tokilere evlere Yaralı ve Diğeriki şahıslar taşındı kurtarıldı. Şu an için halen kalanlar var ancak Bu deprem 99 dakinden katkat daha güçlü. O zamanki depremde bile Adam akıllı bir yardım edilme kimisinin vücudu parçalandı. Kolu bacağı k2ptu üzülerek söylüyorum. Ve O zamanki hükümetin Deprem yardımları için gelen parayı Devlet borçlarını kapatmak için harcadığı vizdansız birinin himayesinde Adam akıllı sağlık kontrol Tedavilerin olmadığı bir zamanki. Eskiden oluşan ekonomik krizler şu ankinin yanında hiç kalıyor ekonomi kötü ancak bu uzun süreli bir durum olacağı nette değil.
Eskiye bakarak diyorumki. Eskiye göre refah ve nihayetinde daha huzurlu bir ortam bulunuyor. Ülkenin sıkıntıları oldu Ayrıyeten sığınmacı mültecilerin ülke içine alınması tamami ile saçmalıktan ibaret genel olarak etkileyen faktörlerden biri. Ancak Şu anki sorunları görmezden gelir ise bunların öncesinde yıllardır bu solcu kemalist hain zihniyet Adam akıllı kim varsa ya öldürttü indirdi. Ülkeyi bozmak için elinden geleni yaptı. Ve bu patavatsızlarda LAİKLİK diye bağıran ancak söylediği şeyin anlamını dahi sorgulamadan sloganlar tutanlar asıl haindir. Ülkenin En ufak sorununu milletin gözüne soka soka anlatan Bu adını vermek istemiyorum haber kanallarını şimdi bu zihniyetin Saf aklı ile bas bas bağırdığı kanallar, Şu durum içinde bile siyaset dışında bir şey bilmiyor. Halkın durumuna acıtasyon yapıyor bu ayrı bir vicdansızlıktır.
1 dakika 23 saniye 86 salise 381 milisaniye 1065 mikrosaniye 37187 nanosaniyemi geri verin

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Bu ülkeyi yönetebilecek bir aday yok.

Ahmet4921

80+
Deprem vergisi vardı ne oldu ona? Eskiden teknoloji sistem rezildi şimdi kat ve kat daha iyi ama daha kötüsünü yaşıyoruz. Önceki sene orman yangını oldu sonuç belli. Depremde ölü sayısı 100K civarı tahmin ediliyor daha yarısını çıkarmadılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha iyisi yok ama daha kötüsü imkansız. Erdoğan ülkenin kanseri oldu koltuk boş dursa daha iyi olur. (Örn : berat albaurak)
Depremmi :D Ulan Deprem küçük deprem değilki 10 ili etkilemiş sence Bunların tak diye bulunma ihtimali varmı binlerde afad askeri ekip Gidiyor uğraşıyor Devlet ayrıyeten yaşam alanı verdi açtı Siz oteller evler olsun dediniz devlet otellerin parasını vb. ödedi yaşam alanını sundu Ve halen bu yoğunlukta laf yapıyorsunuz yok twittr..

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kimse yönetemez. Çok gereksiz vaatler var ve altılı masa ne yapacağını bilmiyor. Ben yönetsem daha iyi yönetirim.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,476
İsim
Diyarhan
Depremmi :D Ulan Deprem küçük deprem değilki 10 ili etkilemiş sence Bunların tak diye bulunma ihtimali varmı binlerde afad askeri ekip Gidiyor uğraşıyor Devlet ayrıyeten yaşam alanı verdi açtı Siz oteller evler olsun dediniz devlet otellerin parasını vb. ödedi yaşam alanını sundu Ve halen bu yoğunlukta laf yapıyorsunuz yok twittr..
ya hadi uzaklaş 10 ilmiş. İstanbul için bir plan var mı peki ? adamlar 1 ili kaldıramaz 10 ili senin dediğin gibi imkansız çünkü başarısızlar. Denetim yapmıyorlar teşvik yapmıyorlar. Binayı inşa etmek yıkıntıyı kaldırmaktan daha kolay.

Phanzox

80+ Silver
Bunlar lütuf değil devletin halka olan borcudur.O kadar vergi alıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,803
Üyeler
168,354
Son üye
washed
Top Bottom