Neler Yeni

🔥İndirim Ülker Bebe Bisküvisi 800 gr 53,24₺

Aykut D.

80+ Gold
Profilime koyduğum şey 20 yıllık dizi onu izleyenler şu an koca adam oldu da senin bunu anlayacak kapasiten yok, beyinde noksanlık var. Koyduğum şey de seni zerre ilgilendirmez. Ayriyeten Herifler Türk düşmanı her türlü konuda Türkiye'ye karşı çıkmışlar sözde ermeni soykırımını savunmuşlar, kktcde rumlara destek vermişler, kuzey türkistanda çine destek çıkmışlar. Hala filistini savunan koruyan varsa dübürüm ile gülerim. Ben sana hakaret etmedim velet olmayı bırakta hakaret etmek yerine adam akıllı cevap ver zeka yoksunu velet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen kimin nesisin ki buna karar verebiliyorsun cevap verecek değerin yok adam ol da gel.
Sikti git velet burda mesele arap marap değil
Mesele masum insanların ölmesi az insancıl ol adam akıllı konuş, düşün "insanlar ölsünde hepsinden kurtulsak" ne demek ya yarın birgün senin annene netanyahu sokarlar görürüm ben neyse profilinden belli gelişmemişsin sen adam olunca gel
İsrailin savaş ahlaki zayıf olan bir ülke fakat filistinin geçmişte yaptıklarını hatırlayınca çokta umurumda olmuyor. Din kardeşimiz dersenizde geçmişte din kardesimiz zamanında bize çok ihanet etmiş . Yanlış kanıda olduğum bir şey varsa belirtin.

1880-Osmanlıya ihanet

1915-Kanal Harekatı 14000 şehit

1917-Kudüsün ingilizlere teslimi

filistin bayrağındaki renklerin anlamı

1976-Yeşilköy Havalimanı Saldırısı

1979-Ankarada bulunan mısır büyükelçiliğine saldırı

1980-filistin halk cephesi liderinin kampları asala örgütü e açması

1989-Karabağda ermenistana destek

2016-filistin halkının bağımsız kürdistana destek vermesi

2019-Barış Pınarı Harekatını Kınama

2020-Çinin Türk soykırımına Desteği

Cahile ne anlatmaya çalışıyorsun ki? Adam başta aşağı cahillik kokuyor zaten. Ülker kim, nasıl üretir, ne kullanır. Hiç bir şeyden haberi yok. Boşuna kendini yorma. Sokakta ki it anlar bu anlamaz. Çünkü kapasite yok 😂

Düşük zekalı birisin yazma artık.Dincilik için katliamı savunuyorsunuz.İsrail savunanın bu saatten sonra siyonist olmadığına kimse inandıramaz beni.

Animeci veledi ciddiye alma

Bu kadar seküler olmak zorunda da değilsin. Adam topluma bilinçlendirici bir şey söylüyor tamam aynı fikirde olmayabilirsin de ergen gibi tam tersi 2 paket aldım diyince komik duruyor.

Son düzenleme:

ChristianSerratos

80+ Silver
linc bitmiş kaçırdık

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,334
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İsrailin savaş ahlaki zayıf olan bir ülke fakat filistinin geçmişte yaptıklarını hatırlayınca çokta umurumda olmuyor. Din kardeşimiz dersenizde geçmişte din kardesimiz zamanında bize çok ihanet etmiş .
Olay din kardeşi olayı değil, öyle olmadıklarını ben biliyorum ama olay insanaların zulme uğraması, bunun için üzülmeyenin vicdanında sorun vardır bu onlara borcumuz ya da din kardeşimiz old. için değil bizim insan olduğumuz ve insani duygulara sahip olduğumuz için olmalı zamanında osmanlıya ihanet etmişler vs vs ben orada değildim sende değildin şuan ki filistinliler de değildi, yarın bir gün benzer durumu başka bir ırk yaşasa onlara da aynı hassasiyeti duymak gerekir ki israil sistematik olarak zulm ediyor, direkt planlı ve acımasız, hazır insanlar boykota başlamışken destek olmak herkesin yararına olur diye düşünüyorum.

Aykut D.

80+ Gold
Olay din kardeşi olayı değil, öyle olmadıklarını ben biliyorum ama olay insanaların zulme uğraması, bunun için üzülmeyenin vicdanında sorun vardır bu onlara borcumuz ya da din kardeşimiz old. için değil bizim insan olduğumuz ve insani duygulara sahip olduğumuz için olmalı zamanında osmanlıya ihanet etmişler vs vs ben orada değildim sende değildin şuan ki filistinliler de değildi, yarın bir gün benzer durumu başka bir ırk yaşasa onlara da aynı hassasiyeti duymak gerekir ki israil sistematik olarak zulm ediyor, direkt planlı ve acımasız, hazır insanlar boykota başlamışken destek olmak herkesin yararına olur diye düşünüyorum.
Onlar geçmişte bize kast ederken biz niye düşünelim ki onları ? Mantıklımı sence ? Yazdığım maddeleri teker teker araştır demek istediğimi daha iyi anlayacaksın .

Araplar için ağlayan çok Türk gördüm, Türkler için ağlayan Arap görmedim!

-Emir Timur

Aykut D.

80+ Gold
Doğrulu şüpheli tam araştrımadım fakat savaştaki kadınları savaş ganimeti olarak görüp tec**vüz etmeleri ne kadar ahlaki ?

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Umut Şener
İsrailin savaş ahlaki zayıf olan bir ülke fakat filistinin geçmişte yaptıklarını hatırlayınca çokta umurumda olmuyor. Din kardeşimiz dersenizde geçmişte din kardesimiz zamanında bize çok ihanet etmiş . Yanlış kanıda olduğum bir şey varsa belirtin.

1880-Osmanlıya ihanet

1915-Kanal Harekatı 14000 şehit

1917-Kudüsün ingilizlere teslimi

filistin bayrağındaki renklerin anlamı

1976-Yeşilköy Havalimanı Saldırısı

1979-Ankarada bulunan mısır büyükelçiliğine saldırı

1980-filistin halk cephesi liderinin kampları asala örgütü e açması

1989-Karabağda ermenistana destek

2016-filistin halkının bağımsız kürdistana destek vermesi

2019-Barış Pınarı Harekatını Kınama

2020-Çinin Türk soykırımına Desteği

Filistinde ingilizci rusçu çinci düşüncede insanlar da var herkesi bir tutmamak lazım.Bulgaristan Yunanistan Gürcistan nasıl bize karşı savaşıp toprağımızı elimizden aldıysa filistin de en kötü o şekil aldı ama bence filistinde Türk dostu,Türk dizilerini seven çok insan olduğundan diğerleri kadar düşman sayılmaz halkı.

Aykut D.

80+ Gold
Filistinde ingilizci rusçu çinci düşüncede insanlar da var herkesi bir tutmamak lazım.Bulgaristan Yunanistan Gürcistan nasıl bize karşı savaşıp toprağımızı elimizden aldıysa filistin de en kötü o şekil aldı ama bence filistinde Türk dostu,Türk dizilerini seven çok insan olduğundan diğerleri kadar düşman sayılmaz halkı.
Türk nefreti ile yaşayan bir ülke neresi dost olsunki ? Örneğin Abd yabancı dizisini sevdiğim izlediğim için abd dostum olmuyor abd'de dostu olarak göreceğindende değil .

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Baran Kut
Bu foruma siyasi/politik tartışmaların yapılabileceği bir alan açılmasını öneriyorum. Bebe bisküvisi, kahve postları altında tartışınca ciddiyeti kalmıyor :kekw:

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,334
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Doğrulu şüpheli tam araştrımadım fakat savaştaki kadınları savaş ganimeti olarak görüp tec**vüz etmeleri ne kadar ahlaki ?
Doğruluğundan emin olmadan varsayımla gitmek ana konudan satırır tabi ki de böyle bir şey varsa bunu savunmayız zulm kim görüyorsa yanında olmak lazım, asyada ki türkler, ukraynalılar, kısacası herkes için adamların yaşadığı durum cidden çok zor ve burda bir deprem ülkeyi ne hale getirdi, ne acılar yaşandı ki bunların yaşadıkları başka boyut normalde bireysel tepki koysan bir faydası olmaz ama savaşın doğurduğu kitlesel hareketlenme başladığı için destek hızla yayılıp etkili olabilir ki etkisi de oluyor Coca Cola felan ne biçim reklamlar kampanyalar yapıyor şuan. Elbette bunu yapmak çok da kolay değil kullandığın hemen bir çok şeyin %70-80`inden vazgeçmek gerekiyor herkesin yapacağı iş değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,078
Üyeler
166,875
Son üye
alpkaank
Top Bottom