Aykut D.
80+ Gold
Profilime koyduğum şey 20 yıllık dizi onu izleyenler şu an koca adam oldu da senin bunu anlayacak kapasiten yok, beyinde noksanlık var. Koyduğum şey de seni zerre ilgilendirmez. Ayriyeten Herifler Türk düşmanı her türlü konuda Türkiye'ye karşı çıkmışlar sözde ermeni soykırımını savunmuşlar, kktcde rumlara destek vermişler, kuzey türkistanda çine destek çıkmışlar. Hala filistini savunan koruyan varsa dübürüm ile gülerim. Ben sana hakaret etmedim velet olmayı bırakta hakaret etmek yerine adam akıllı cevap ver zeka yoksunu velet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen kimin nesisin ki buna karar verebiliyorsun cevap verecek değerin yok adam ol da gel.
İsrailin savaş ahlaki zayıf olan bir ülke fakat filistinin geçmişte yaptıklarını hatırlayınca çokta umurumda olmuyor. Din kardeşimiz dersenizde geçmişte din kardesimiz zamanında bize çok ihanet etmiş . Yanlış kanıda olduğum bir şey varsa belirtin.Sikti git velet burda mesele arap marap değil
Mesele masum insanların ölmesi az insancıl ol adam akıllı konuş, düşün "insanlar ölsünde hepsinden kurtulsak" ne demek ya yarın birgün senin annene netanyahu sokarlar görürüm ben neyse profilinden belli gelişmemişsin sen adam olunca gel
1880-Osmanlıya ihanet
1915-Kanal Harekatı 14000 şehit
1917-Kudüsün ingilizlere teslimi
filistin bayrağındaki renklerin anlamı
1976-Yeşilköy Havalimanı Saldırısı
1979-Ankarada bulunan mısır büyükelçiliğine saldırı
1980-filistin halk cephesi liderinin kampları asala örgütü e açması
1989-Karabağda ermenistana destek
2016-filistin halkının bağımsız kürdistana destek vermesi
2019-Barış Pınarı Harekatını Kınama
2020-Çinin Türk soykırımına Desteği
Cahile ne anlatmaya çalışıyorsun ki? Adam başta aşağı cahillik kokuyor zaten. Ülker kim, nasıl üretir, ne kullanır. Hiç bir şeyden haberi yok. Boşuna kendini yorma. Sokakta ki it anlar bu anlamaz. Çünkü kapasite yok
Düşük zekalı birisin yazma artık.Dincilik için katliamı savunuyorsunuz.İsrail savunanın bu saatten sonra siyonist olmadığına kimse inandıramaz beni.
Animeci veledi ciddiye alma
Bu kadar seküler olmak zorunda da değilsin. Adam topluma bilinçlendirici bir şey söylüyor tamam aynı fikirde olmayabilirsin de ergen gibi tam tersi 2 paket aldım diyince komik duruyor.
Son düzenleme: