f/p değil zaten artık ama piyasadaki diğer 3060lı sistemler göre kıyasladımGüzel sistemler olacak mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artık bu fiyattan alınmaz bu arada bence f/p lıktan çıktı
Ah onu bide babama anlatsankaç gündür ucuza satılıyordu keşke alsaydınız aşağı yukarı bu fiyatlara i512400f li hali geliyordu
Bence gelir Mağazaya özel sistemler de yaparlar hem de 30 eylül saat 9:00'da hem mağazada hem de webde indirimli sistemler olacak.Güzel sistemler olacak mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artık bu fiyattan alınmaz bu arada bence f/p lıktan çıktı
Ben geleceğinden pek ümidim yok. Bayadır ucuza sistem yapmıyorlar sanırım. Ayın sistemi olayını da bıraktılarBence gelir Mağazaya özel sistemler de yaparlar hem de 30 eylül saat 9:00'da hem mağazada hem de webde indirimli sistemler olacak.
Bence hepsini mağaza açılışına sakladılar. Modart ve VOK sistem yapacakmış. Onun haricinde daha güzel indirimler ben açıkası bekliyorum. Cuma 9:00da görcezBen geleceğinden pek ümidim yok. Bayadır ucuza sistem yapmıyorlar sanırım. Ayın sistemi olayını da bıraktılar
İkisi de giriş seviye yapacak sanırım. Bana pek gelmiyorBence hepsini mağaza açılışına sakladılar. Modart ve VOK sistem yapacakmış. Onun haricinde daha güzel indirimler ben açıkası bekliyorum. Cuma 9:00da görcez
Geldi mi hocam bende sipariş verdim daha hazırlanıyor diyorben aldım 13700 e bence 14700 alınmaz biraz daha beklemekte fayda var
Valla bende geçen cumartesi sipariş verdim hala hazırlanıyor diyorGeldi mi hocam bende sipariş verdim daha hazırlanıyor diyor
Aradın mı hocam hiç ne diyorlar bana pazartesi kargoya verilir dediler bende pazartesi günü verdimValla bende geçen cumartesi sipariş verdim hala hazırlanıyor diyor
aradım en geç pazartesi kargolanır diyorlar ancak pek ümidim yok heves kaçtı birkereAradın mı hocam hiç ne diyorlar bana pazartesi kargoya verilir dediler bende pazartesi günü verdim
İkimizde pazartesi sözü vermişler pazartesi haberleselimaradım en geç pazartesi kargolanır diyorlar ancak pek ümidim yok heves kaçtı birkere
valla halen hazırlanıyor 25 eylül de verdim sipariş canlı destek 3 ekimde kargoya verceğini söyledi 6.iş günü kargoya verilcek eğer dogruysa ( fakat sitede 3 iş günü palavra yalan ) ayrıca ucuz verdikleri için itiraz edince hemen isterseniz iade edebiliriz die üste çıkıyorlar 0 profesyonellik kötü firmaGeldi mi hocam bende sipariş verdim daha hazırlanıyor diyor
pazartesi 3 oldu. Bende gecen hafta cumartesi sipariş verdim, aradığımda montaj bitti test aşamasında pazartesi çıkışı yapılacak diyorlar perşembeden beri. 4 gün ne testi yapıyorlarsa artik Bunlar bu hafta haqqus'un sistemlerine ağırlık verdiler muhtemelen.İkimizde pazartesi sözü vermişler pazartesi haberleselim