Neler Yeni

Ultima-12100f Hala Alınır Mı?

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
kaç gündür ucuza satılıyordu keşke alsaydınız aşağı yukarı bu fiyatlara i512400f li hali geliyordu

Kiopim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet
Güzel sistemler olacak mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artık bu fiyattan alınmaz bu arada bence f/p lıktan çıktı
f/p değil zaten artık ama piyasadaki diğer 3060lı sistemler göre kıyasladım

kaç gündür ucuza satılıyordu keşke alsaydınız aşağı yukarı bu fiyatlara i512400f li hali geliyordu
Ah onu bide babama anlatsan

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,764
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Güzel sistemler olacak mı

Artık bu fiyattan alınmaz bu arada bence f/p lıktan çıktı
Bence gelir :) Mağazaya özel sistemler de yaparlar hem de 30 eylül saat 9:00'da hem mağazada hem de webde indirimli sistemler olacak.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Bence gelir :) Mağazaya özel sistemler de yaparlar hem de 30 eylül saat 9:00'da hem mağazada hem de webde indirimli sistemler olacak.
Ben geleceğinden pek ümidim yok. Bayadır ucuza sistem yapmıyorlar sanırım. Ayın sistemi olayını da bıraktılar

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,764
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ben geleceğinden pek ümidim yok. Bayadır ucuza sistem yapmıyorlar sanırım. Ayın sistemi olayını da bıraktılar
Bence hepsini mağaza açılışına sakladılar. Modart ve VOK sistem yapacakmış. Onun haricinde daha güzel indirimler ben açıkası bekliyorum. Cuma 9:00da görcez :D

igtW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
gökmen isa toptaş
Geldi mi hocam bende sipariş verdim daha hazırlanıyor diyor
valla halen hazırlanıyor 25 eylül de verdim sipariş canlı destek 3 ekimde kargoya verceğini söyledi 6.iş günü kargoya verilcek eğer dogruysa ( fakat sitede 3 iş günü palavra yalan ) ayrıca ucuz verdikleri için itiraz edince hemen isterseniz iade edebiliriz die üste çıkıyorlar 0 profesyonellik kötü firma

coldfiree

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Fevzi
İkimizde pazartesi sözü vermişler pazartesi haberleselim
pazartesi 3 oldu. Bende gecen hafta cumartesi sipariş verdim, aradığımda montaj bitti test aşamasında pazartesi çıkışı yapılacak diyorlar perşembeden beri. 4 gün ne testi yapıyorlarsa artik Bunlar bu hafta haqqus'un sistemlerine ağırlık verdiler muhtemelen.

Top Bottom