ULTRAKILL CERBERUS BOSS nasıl yenilir.

Ruffian

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,362
yarım saattir debeleniyorum ama olmuyor birde canı yarıya geldiğinde bir tane daha uyanıyor ne yapmalıyım bir taktik verin lütfen.

reddite göz attınız mı hocam

bakmadım hocam bi bakiyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde hocam en zor modda açmışım yanlışlıkla onla devam ediyorum acayip bir şey ordan oraya gidiyor yakalanmıyor bile.

hocam reddit saçma sapan şeyler yazmış ben normal pompalı tüfek ve revolver ile oynuyorum adamlar bambaşka silahlar diyolar bir de "skill issue" diyorlar.

Son düzenleme:
Hocam öyle seri hareket ediyorum ki ölünce anlamıyorum bi bakıyorum en baştayım.

hocam bunlar hep normal zorluk en zor modda varya öyle bir haraket ediyolar ki soluk aldırmıyolar stun süresi yok diğer combodan başka comboya geçiyolar birinden kurtulsam diğeri vuruyor birde combo tutturunca bırakmıyor.

ALLAHIM GEÇTİM GEÇTİM VALLAHİ GEÇTİM TAKTİĞİDE SPAM ATIN FULL ZIPLAYIN REVOLVER İLE AŞŞAĞI DOĞRU SOLUKSUZ SIKIN VE YERE VURUN
1754754224788.webp

geçmiş olsun hasfhsahfas

yarım saattir debeleniyorum ama olmuyor birde canı yarıya geldiğinde bir tane daha uyanıyor ne yapmalıyım bir taktik verin lütfen.
coin kullan yada hiç uğraşma trainer kur

V2 de hangi silah iş yapar hocam çok hızlı bu.

V2 nin taktiği ilk önce hemen inerken nailgun la elektro şok kartuşunu saplayın ve yanına gidin yumruklayıp sıkın sonra shotgun'un 3. modu(testere) ile vurun ve can çekin can çektikden sonra cooldownu beklemek yerine nailguna geçip en başta yaptığımızı yaptıkdan sonra canı az kalıyo sonra tekrar shotguna geçip can çekerek öldürüyoruz ve kolunu bize armağan ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,378
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr
Geri