Uncharted, Tomb raider çakması mı

Unc 1, ilk Tomb raider ların (2000 den sonra çıkanların) çakmasımı

• Evet, unc 1 ilk Tomb raider'ların daha iyi bir çakması

• Hayır, unc 1 ilk tomb raider ların çakması değil

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Oyunların birbirine benzemesi çakma olduğu anlamına gelmez. O zaman Battlefield, COD çakması senin mantığınla.
Ama onlar her oyunlarıyla birbirlerinden ayrılıyorlar. Tr ile unc ın benzerlikleri sadece aynı temaya sahip olmaları dğeil. Zaten eğer öyle olsaydı her oyun birbirinin çakması olurdu

Tomb Raider özel bir oyun serisi bazı konularda bir ilk niteliği taşıyor.
uncharted de esinlenmiş gibi çakma tabiri biraz daha uç örnekler için kullanılmalı

Beyler, bence iki oyun birbirinden fazla esinleniyorsa çakma olmazmı. Bakın dediğim gibi kötü demiyorum. Bence unc lar tr şerden çok daha iyiler ama gene uncharted lar tr ler normal den fazla esinlenmiş. Özellikle ilk oyun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama tr ile unc lar ın tek benzerliği türleri falan değil öyle.
Tr yi pek bilmem çok bir şey diyemiyorum

Değil. Biz fakir PC oyuncuları için yapılmış Tomb Raider. Uncharted oynayamayanlar bizim oyunumuzu oynasın demişler hem de kadın karakter var taş gibi daha ne istiyorsun?

Oy vermeden önce okuyunuz lütfen. Bahsettiğim unc 1 in (sonraki oyunları değil) Tomb raider ların önceki oyunlarının çakması olduğu. (yine bahsettiğim 2013 ve sonrasında çıkan oyunlar değil). Siz ne dersiniz. Discordda tartışmaya girdik, çıkamadık. Bence abi basbaya unc 1, tr (Tomb raider) çakması. Sadece atmosfer değil, çok fazla ortak yönleri var, buda onu tomb raider dan daha iyi bi Tomb raider çakması yapmamı abi. Bakın kötü demiyorum. Bnece unc 1 tr ler den daha iyi bir oyun ama çakma bana göre.
Yani esinlenmis gibi bir sey cakma duzgun tabir olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,194,553
Üyeler
189,627
Son üye
Tgngrc
Geri