Bedava olsa almayın Under Armut klasmanı bir ürün bu çorapla asfalta betona basın öyle gezin daha iyi
Ben kullanıyorum gayet güzel. Adidas, Nike, Vans kulanan biri olarak söylüyorum. Kalıbı güzel ve rahat.Bedava olsa almayın Under Armut klasmanı bir ürün bu çorapla asfalta betona basın öyle gezin daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerçi 450 ye alınabilir vazgeçtim ama bir şey beklemeyin
Bedava olsa almayın Under Armut klasmanı bir ürün bu çorapla asfalta betona basın öyle gezin daha iyi
boş yapıyor under armour hem niketan hem adidastan daha rahat bir ayakkabıNeden öyle dediniz hocam sabah farklı bir modelini sipariş verdim.
Bu modeli kötü.Neden öyle dediniz hocam sabah farklı bir modelini sipariş verdim.
Markaya bir şey demedim barzo bey. Bu modeli kötü diyorum.boş yapıyor under armour hem niketan hem adidastan daha rahat bir ayakkabı
Aynen bende şortu var babadır 3-4 senedir taş gibiUnder candır la
hem fiyat bakımından diğerlerine göre biraz ucuz
Daha kalitelidir
Not: Tasarımları gelişmesi lazım
kral valla under armour konusunda niye böyle düşündün bilmiyorum ama baya rahattı aldığım ayakkabısı lisede 1.5 sene falan giydim problemsizBedava olsa almayın Under Armut klasmanı bir ürün bu çorapla asfalta betona basın öyle gezin daha iyi