michaeljohn37
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
arkadaşlar bir ders var ismi lazım değil final + vize ortalaması 60 ın altında 50 üsstünde kalırsa geçirme ihtimali var mı?
kanka onu burdan sana kimse net olarak söyleyemez okulunda ya da fakültende çan eğrisi uygulanıyor mu mesela bunu bilmeden ne söyleyelim sanaarkadaşlar bir ders var ismi lazım değil final + vize ortalaması 60 ın altında 50 üsstünde kalırsa geçirme ihtimali var mı?
çan eğrisi dediğin şey sınıfın ortalamasına göreyse uygulanmıyorkanka onu burdan sana kimse net olarak söyleyemez okulunda ya da fakültende çan eğrisi uygulanıyor mu mesela bunu bilmeden ne söyleyelim sana
çan eğrisi uygulanıyorsa diğer öğrencilerin notlarına bağlı ama 50'nin üzerindeyse muhtemelen geçersin. uygulanmıyorsa ve geçme notu 60 ise yani notların sisteme girildiyse geçemezsinkanka onu burdan sana kimse net olarak söyleyemez okulunda ya da fakültende çan eğrisi uygulanıyor mu mesela bunu bilmeden ne söyleyelim sana
Her bölümün geçme notu farklı oluyo. Eğer geçme notu 60 sa ortalaman 59 bile olsa geçemezsinarkadaşlar bir ders var ismi lazım değil final + vize ortalaması 60 ın altında 50 üsstünde kalırsa geçirme ihtimali var mı?
koşullu geçme olayını ne oluyoçan eğrisi uygulanıyorsa diğer öğrencilerin notlarına bağlı ama 50'nin üzerindeyse muhtemelen geçersin. uygulanmıyorsa ve geçme notu 60 ise yani notların sisteme girildiyse geçemezsin
çan eğrisi uygulanıyorsa diğer öğrencilerin notlarına bağlı ama 50'nin üzerindeyse muhtemelen geçersin. uygulanmıyorsa ve geçme notu 60 ise yani notların sisteme girildiyse geçemezsin
koşullu geçme diye bir şey ben duymadım dediğim gibi her üniversitenin yönetmeliği farklı olabilir onu kendi okulunda üst sınıflara sormalısınkoşullu geçme olayını ne oluyo
koşullu geçme ne oluyorHer bölümün geçme notu farklı oluyo. Eğer geçme notu 60 sa ortalaman 59 bile olsa geçemezsin
Sizin okulu bilemem ama bizde eğer GNO 2 nin üstündeyse 55 ve üstü geçiyordu DC ile okulun mevzuatında yazar ona bak.arkadaşlar bir ders var ismi lazım değil final + vize ortalaması 60 ın altında 50 üsstünde kalırsa geçirme ihtimali var mı?
tamamdır reis mevzuattan baktım eyvallahSizin okulu bilemem ama bizde eğer GNO 2 nin üstündeyse 55 ve üstü geçiyordu DC ile okulun mevzuatında yazar ona bak.