Üni için ipad a16 mı tab s10fe mi

SmhDiff!

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
Arkadaşlar not tutmak ve kütüphaneye götürmek için tablet alacağım ipad ve s10fe arasında kaldım kullananlar artılarını ve eksilerini söylerse sevinirim. Ben ekosistem için ipad düşünüyorum ama s10fe daha dolu bir cihaz gibi geliyor bana

Arkadaşlar not tutmak ve kütüphaneye götürmek için tablet alacağım ipad ve s10fe arasında kaldım kullananlar artılarını ve eksilerini söylerse sevinirim. Ben ekosistem için ipad düşünüyorum ama s10fe daha dolu bir cihaz gibi geliyor bana
1 hafta önce a16 aldım güzel tablet 60hz güzel hissettirmiyor ipad alsan kalem adaptör kılıf koruma derken cebinden 20k çıkar haberin olsun diğer tableti bilmiyorum

Ekosistemine bağlı. Samsung kullanıcısıysan ipad seni üzebilir. Apple kullanıcısıysan da s10fe seni üzebilir.
Onun dışında ikisinin de eğitim için fazlasıyla yeterli ve uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.

Geri