Neler Yeni

Unity 3D de Drag&drop(eşyaları alıp kaldırma taşıma sistemi) bir türlü olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Ben unity de 3D bir simülasyon oyunu yapacağım karaktere first person Controller ekledim yani karakter mouse ile etrafına bakabiliyor ve hareket edebiliyor şimdi ise bahsettiğim drag&drop sistemine geldi sıra. Yaklaşık iki haftadır bununla uğraşıyorum ve bir türlü yapamadım. Yerli yabancı bütün kaynaklara baktım ve hepsini denedim fakat olmuyor yardımcı olabilecek varmı. Bu sistemi nasıl basitçe ve düzgünce yapabilirim?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ben unity de 3D bir simülasyon oyunu yapacağım karaktere first person Controller ekledim yani karakter mouse ile etrafına bakabiliyor ve hareket edebiliyor şimdi ise bahsettiğim drag&drop sistemine geldi sıra. Yaklaşık iki haftadır bununla uğraşıyorum ve bir türlü yapamadım. Yerli yabancı bütün kaynaklara baktım ve hepsini denedim fakat olmuyor yardımcı olabilecek varmı. Bu sistemi nasıl basitçe ve düzgünce yapabilirim?
Hocam unity'i bilmiyorum Unreal kullanıyorum Ama Eğer Amacın Para kazanmaksa Simülasyon Değil +18 Oyun Çıkar 1 dolar yap 2 ay'da En az 1.000 Adet Satmaz ise Hentai izlemeyi bırakıcam😂

-Fotolu Değil Animasyonlu yap

Nerden Bildiğimi Sorma😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,472
Üyeler
161,056
Son üye
zbartovic
Top Bottom