- Konu Sahibi Konu Sahibi
Engin Demiroğ dan başka bu adamdan daha iyi bir kaynak önerir misiniz?
Engin Demiroğ dan başka bu adamdan daha iyi bir kaynak önerir misiniz?
başka bilmiyorum maalesefEngin Demiroğ dan başka bu adamdan daha iyi bir kaynak önerir misiniz?
Yani bakmalı mıyım anlamadım. Python Untiiy ile alakalı değil dimi?İlk derste Python ile programlamayı anlatıyor.Fonksiyonlar Değişkenleri gibi şeyleri.
Siz de mi burdan öğrendiniz?başka bilmiyorum maalesef
evet ama daha öğrenme aşamasındayım bu aralar hiç çalışamadımYani bakmalı mıyım anlamadım. Python Untiiy ile alakalı değil dimi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz de mi burdan öğrendiniz?
Engin Demiroğ'u biliyordum aslında . İyi adam.Unity oneririm, Unreal engine daha ekip isi ve karisik bir programdir, beredeyse her bagimsiz yapimci Unity kullanir ayrica BTK AKADEMI'den temllerini ogrenip oyun yapmaya baslayabilirsiniz . Baska sorunuz varsa lutfen sorun
Ingilizce kaynaklar var, eger ingilinizceniz iyi ise; Brackeys veya Udemy'den kurs bakin.Engin Demiroğ'u biliyordum aslında . İyi adam.
Ama yine de çeşit olsun diye soruyorum:
Başka C# öğreneceğim biri var mı?
Siz hangi seriye bakıyorsunuz? Yeni olan mı? 48 videoluk eski seriye mi? Öğrendiğinizi hissediyor musunuz?evet ama daha öğrenme aşamasındayım bu aralar hiç çalışamadım
İngilizcem yok maalesef.Ingilizce kaynaklar var, eger ingilinizceniz iyi ise; Brackeys veya Udemy'den kurs bakin.
1 milyon istihdamdan bakıyorum hangi seri bilmiyorumSiz hangi seriye bakıyorsunuz? Yeni olan mı? 48 videoluk eski seriye mi? Öğrendiğinizi hissediyor musunuz?
İngilizcem yok maalesef.
Udemy ye de para verecek durumda değilim.
Bu eğitim hakkında ne düşünüyorsunuz :
C# (btkakademi.gov.tr)
Buna mı bakıyorsunuz:1 milyon istihdamdan bakıyorum hangi seri bilmiyorum
@keroc47Buna mı bakıyorsunuz:
C# (btkakademi.gov.tr)
Çok uzun geldi .
Sıkıcı değil mi?
Öğretici mi ?
Yorumlar eğitimin eski (3 yıllık) ve konu başlılarının çok yüzeysel işlendiğin bahsetmiş.
evet ona bakıyorum biraz uzun ama gayet güzel anlatıyorBuna mı bakıyorsunuz:
C# (btkakademi.gov.tr)
Çok uzun geldi .
Sıkıcı değil mi?
Öğretici mi ?
Yorumlar eğitimin eski (3 yıllık) ve konu başlılarının çok yüzeysel işlendiğin bahsetmiş.
@keroc47
Sence Engin mi BTK mı ?evet ona bakıyorum biraz uzun ama gayet güzel anlatıyor
https://www.btkakademi.gov.tr/portal/course/unity-ile-egitici-oyunlar-5522 Unity acisindan bu daha faydali.Siz hangi seriye bakıyorsunuz? Yeni olan mı? 48 videoluk eski seriye mi? Öğrendiğinizi hissediyor musunuz?
İngilizcem yok maalesef.
Udemy ye de para verecek durumda değilim.
Bu eğitim hakkında ne düşünüyorsunuz :
C# (btkakademi.gov.tr)