Neler Yeni

Unity Öğrenmek İstiyorum

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Tek istediğim adam gibi eğitim bulmak.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Unity'nin kendi sayfasında var egitim bölümü.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Benim tavsiyem Unreal Engine ile başlaman en iyisi olacaktır. Unity'e alıştıktan sonra Unreal Engine'e geçiş çok zor oluyor.
Eğitim olarak Udemy en iyi seçenek. YouTube'da eğitimler var ama çoğu yarım yarım oluyor.

Skytten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Sami Açıkel
Benim tavsiyem Unreal Engine ile başlaman en iyisi olacaktır. Unity'e alıştıktan sonra Unreal Engine'e geçiş çok zor oluyor.
Eğitim olarak Udemy en iyi seçenek. YouTube'da eğitimler var ama çoğu yarım yarım oluyor.
hocam niye zor olsun c# ve c++ birbirine yakın diller ayrıca unity'nin community'si çok daha büyük herhangi bir sorunla karşılaştığında çözüm bulması daha hızlı olur

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
hocam niye zor olsun c# ve c++ birbirine yakın diller ayrıca unity'nin community'si çok daha büyük herhangi bir sorunla karşılaştığında çözüm bulması daha hızlı olur
Ben dil açısından zorluktan bahsetmiyorum. Arayüz, Blueprint ve alışma sürecinden bahsediyorum.
Evet, Unity'nin community'si geniş olduğu için YouTube'da ve forumlarda(özellikle facebook forumları) kolayca yardım alabilir.
Ben yine de Unreal Engine tavsiye ediyorum. Sağladığı kolaylıklardan sonra Unity'e pek ihtiyaç duymadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,838
Üyeler
161,349
Son üye
Can5341
Top Bottom