Neler Yeni

Üniversite de Laptop Çok mu Önemli?

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Kaldığın yere göre değişir. Ben Muğla'da okumak istiyordum. Puanımda yetiyordu. Öğretmenlik falan geliyordu ama ev fiyatları çok uçuk olduğu için gidemedim. Orda mesela pansiyon tarzı yerler bile 2-3 kişi kaldığın halde aylık 800 1000 TL arası şuanda. Ev zaten 2000 . Daha sonra amasyayı yazmaya karar verdim 3+1 evi tek başıma 450 TL ye tutmuştum :D
Hangi yıl tam olarak 450 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

okuduğun bölüme göre değişir
Veterinerlik istiyorum

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Hangi yıl tam olarak 450 TL
2020 de. normalde 500 Demişti ben tek kalacam arkadaş falanda almayacam evine temiz bakcaam vs diyince 450ye anlastık. Zaten küçük yerlerde hep o şekildedir. Özel yurtlarda o fiyatlardaydı zaten hep.

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
2020 de. normalde 500 Demişti ben tek kalacam arkadaş falanda almayacam evine temiz bakcaam vs diyince 450ye anlastık. Zaten küçük yerlerde hep o şekildedir. Özel yurtlarda o fiyatlardaydı zaten hep.
Darısı bizim başımıza

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Merhaba şu an 11. sınıfım seneye 12 olucam :) yeni bir sistem almayı planlıyordum ama kuzenlerimin hepsi laptop al üni de kullanırsın işine yarar dedi lisede sayısal bölüm okuduğum için bende işime yarar diye düşünüyorum sizce her bölüm için laptop gerekli mi yoksa masaüstü toplasam ünide kullanabilir miyim lütfen cevap verin benim için çok önemli bir konu çünkü bu arada aklımda veteriner olmak var
mini ITX toplardım

Top Bottom