yatayasimptot
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Çözüldü
Son düzenleme:
Bursum yok da yurt kaydını hangi gerekçeyle silecekler? Üniversite kaydımı okuduğum şartlara göre silmezler sanırım ama emin olamadımYasal yaptırım olarak tek yapacakları bursun kredin veya yurt hakkın varsa hepsi silinir, sgkn anne baba üzerindeyse sgk iptal olur. Üniversiteden ilişiğin kesilince de tecilin bozulur. Yasal yaptırım sadece bunlar olur bi suç işlemiyosun netice ne yaptırım olacak. Ailene haber verirler mi bunu biz bilemeyiz lise de olsan kesin verirlerdi ama bu tamamen üniversitenin insiyatifine kalmış bi durum
Kaydım silinir mi peki sence?Yasal olarak bir şey yapamazlar, derslere gitmezsen aileni aramazlar. Ben de hiç gitmezdim ama 1 arkadaşı kafalamıştım benim yerime imza atarlardı.
En önemlisi eğer kaydın silinirse tecilin bozulur.
Yönetmelikte 4 dönem kayıt yenilemezsen silineceği yazıyor demişsin. O zaman silinir işteBursum yok da yurt kaydını hangi gerekçeyle silecekler? Üniversite kaydımı okuduğum şartlara göre silmezler sanırım ama emin olamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaydım silinir mi peki sence?
İnstagram hesabım yok da burada konuşsak olur mu? 4 dönem üst üste kayıt yenileme olayı var. Yani ders kaydı yapacağım hocam, kaydımın silineceği konusunda yönetmeliklere göre endişem yok aslında.Yönetmelikte 4 dönem kayıt yenilemezsen silineceği yazıyor demişsin. O zaman silinir işte
Kanka instanı ver ordan konuşalım
Dm den yazsana bana senin dm ayarı kapalıİnstagram hesabım yok da burada konuşsak olur mu? 4 dönem üst üste kayıt yenileme olayı var. Yani ders kaydı yapacağım hocam, kaydımın silineceği konusunda yönetmeliklere göre endişem yok aslında.
Bursum yok da yurt kaydını hangi gerekçeyle silecekler? Üniversite kaydımı okuduğum şartlara göre silmezler sanırım ama emin olamadım
Kaydım silinir mi peki sence?
YazdımDm den yazsana bana senin dm ayarı kapalı