Üniversite Hakkında Yardım

cr1ta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
655
Arkadaşlar bildiğiniz gibi üniversite sonuçları açıklandı, Konya da ki tercihim tuttu. Sizlere sorum üni derslere başlamadan kaç gün öncesinde gitmeliyim ? E-Kayıt yaptıracağım için kayıt için tekrar yüz yüze gitmeye gerek yokmuş fakat bunun yurdu falan var. Birde KYK yurtları dersler başladıktan sonra mı açıklanıyor? Öyleyse o tarihe kadar nerede kalabiliriz veya direkt apart tutmak daha mı mantıklı sizce? Ve ekstra birkaç tavsiye verir misiniz.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi üniversite sonuçları açıklandı, Konya da ki tercihim tuttu. Sizlere sorum üni derslere başlamadan kaç gün öncesinde gitmeliyim ? E-Kayıt yaptıracağım için kayıt için tekrar yüz yüze gitmeye gerek yokmuş fakat bunun yurdu falan var. Birde KYK yurtları dersler başladıktan sonra mı açıklanıyor? Öyleyse o tarihe kadar nerede kalabiliriz veya direkt apart tutmak daha mı mantıklı sizce? Ve ekstra birkaç tavsiye verir misiniz.
1.KYK yurtları okul açılmadan önce açıklanmakta.
2. Okul açılmadan 2-3 gün önce orada olun eşyalarınızı falan dizin kampüse alışın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3.Apartlar biraz pahalı olabilir hocam Konya için fiyatları bilmiyorum.

1.KYK yurtları okul açılmadan önce açıklanmakta.
2. Okul açılmadan 2-3 gün önce orada olun eşyalarınızı falan dizin kampüse alışın.
1 hafta öncesinden falan gitmek gereksiz olur o zaman, ben öyle gitmeyi düşünüyordum.

1 hafta öncesinden falan gitmek gereksiz olur o zaman, ben öyle gitmeyi düşünüyordum.
Hocam bence 1 hafta çok ya ben genelde 3-4 gün kala gidiyorum.

Uzaktan eğitim yüzünden evden bunaldığım için bu yıl erken gitmeyi düşünüyorum o kadar.

Hocam bence 1 hafta çok ya ben genelde 3-4 gün kala gidiyorum.

Uzaktan eğitim yüzünden evden bunaldığım için bu yıl erken gitmeyi düşünüyorum o kadar.
Konya ya hiç gitmediğim için bilmiyorum 3 güne ulaşım rotalarını fln hallede bilir miyim diye ama fikir sahibi oldum teşekkürler.

ilk yılda okula erken gitmek iyi oluyor arkadaş edinme ve şehri tanıman için. KYK okullar açılmadan 1 hafta önce öğrenci kabul etmeye başlıyor sonuçlar açıklanmadıysa yer varsa misafir olarak kalabilirsin açıklanana kadar

Konya ya hiç gitmediğim için bilmiyorum 3 güne ulaşım rotalarını fln hallede bilir miyim diye ama fikir sahibi oldum teşekkürler.
Hocam ulaşım düzenine 1-2 haftaya alışıyorsunuz rahat olun.

KYK dersler öncesinde açıklanır, cumartesiden gitmek yeterli olur.

Alışırsın hocam, çok erkenden gidip beklemeye gerek yok. Bir süre sonra sıkılmaya başlarsın. Okuldan önce şehri gezeyim, tanıyayım diyorsan Perşembe, Cuma falan gitsen yeterli.

Şehre alışmaktan çok eğer yurt kazanırsan yurda ve oda arkadaşlarına alışman daha önemli. Eğer onlar da yeni kayıt ise tanışıp beraber de gezebilirsiniz.

E kayıtı yapabildin mi? Ben kayıt bulunamadı diye bir hata alıyorum sende de var mı acaba?

Ekler

• dqwdqwdq.PNG
    dqwdqwdq.PNG
    29.4 KB · Hit: 46
Geri