YazılımKafa
80+ Silver
Aynen. Bunlar şart.harici klavye var sorun değil kaliteli bir soğutucu ve kısıtlamayla bu sorunları çözerim gibi duruyor.
Aynen. Bunlar şart.harici klavye var sorun değil kaliteli bir soğutucu ve kısıtlamayla bu sorunları çözerim gibi duruyor.
Tüm parayla mı? Yani sadece masaüstü alacağın şekildePeki hocam bu fiyata nasıl toplasak monitör dahil nasıl bir şey olur? Yardımcı olabilir misiniz
https://ty.gl/ynwcul9lyv ekran kartı iyiAslında kasa toplamak istiyorum ama üniversitede ihtiyacım olacağını düşündüğüm için laptop daha sıcak geliyor bütün önerilere açığım
Oyun ve iş için pc diyor mous pad demiyorMacBook Pro M3 Pro 18 GB 512 GB SSD 14C GPU 14" MRX33TU/A Uzay Siyahı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MacBook Pro M3 Pro 18 GB 512 GB SSD 14C GPU 14" MRX33TU/A Uzay Siyahı fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! MacBook Pro M3 Pro 18 GB 512 GB SSD 14C GPU 14" MRX33TU/A Uzay Siyahı özelliklerini incele, 74.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam sana en şiddetli tavsiyem şu filtrelerdir:Aslında kasa toplamak istiyorum ama üniversitede ihtiyacım olacağını düşündüğüm için laptop daha sıcak geliyor bütün önerilere açığım
Yanlışlıkla enter'a basmışım,Hocam sana en şiddetli tavsiyem şu filtrelerdir:
Marka:
Son tavsiyem de şudur ki, 50 bin civarına bu dediğim özellikleri barından bir sürü model buldum, çok uçma bence.Hocam sana en şiddetli tavsiyem şu filtrelerdir:
Marka:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlışlıkla enter'a basmışım,
Marka: MSI
Ekran kartı: 4060 üzeri (tercihen 4070)
Ekran: 17.3"
İşlemci: Isınmayan, kronik problemi olmayan, kararlı çalışan, 4070 besleyebilecek bir işlemci
Soğutma sistemi: Mutlaka alacağın laptop'ın iç yapısını bil. Hava tahliyesi sağlam olsun. Bir de oyun için laptop alıyorsan bataryası en fazla 1 yıl dayanacak bilgin olsun.
Ağırlık: 3.5 kg altında olsun.
zamanım yokOnur Naci'nin videosunu izlemeni tavsiye ederim
ZARTTTTTTTTTTTTTOyun ve iş için pc diyor mous pad demiyor
Şu kafaya sahip bir birey olarak nasıl tavsiye veriyorsun merak ettimzamanım yok
ne anlatıyonŞu kafaya sahip bir birey olarak nasıl tavsiye veriyorsun merak ettim
ne anlatıyon
gumbel