Neler Yeni

Üniversite İçin laptop mu yoksa masaüstü mü ?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,279
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar selam Seneye üniversite sınavına gireceğim Şuan ki sistemimi monitörle beraber 10k ya satıp 30-40k bandında laptop almayı düşünüyorum (2024 mart zamanı şuan ailemin borcu olduğundan en erken bu tarihte alabilirim kendime ait kredi kartım olmadığından :) ) şimdiden bunun hakkında düşünmeye başladım ( kyk yerine ev tutmayı düşünüyorum onu da belirtiyim) Evde durma lık bi sistem mi kurup yanına 8-9k lık laptop mu alayım yoksa direk 30-40k ya sistem mi alayım (2. elden 3090 tarzı bi sistem kurarım muhtemelen yada 4060 lı cs valo gibi oyunlar açacak bi sistem kuradabilirim) bi fikir verirseniz sevinirim çok kararsız kaldım

man a man

80+ Bronze
Yurtta kalmayacaksan ve taşıma ihtiyacın yoksa masaüstü elbette

Zechion

80+ Silver
Arkadaşlar selam Seneye üniversite sınavına gireceğim Şuan ki sistemimi monitörle beraber 10k ya satıp 30-40k bandında laptop almayı düşünüyorum (2024 mart zamanı şuan ailemin borcu olduğundan en erken bu tarihte alabilirim kendime ait kredi kartım olmadığından :) ) şimdiden bunun hakkında düşünmeye başladım ( kyk yerine ev tutmayı düşünüyorum onu da belirtiyim) Evde durma lık bi sistem mi kurup yanına 8-9k lık laptop mu alayım yoksa direk 30-40k ya sistem mi alayım (2. elden 3090 tarzı bi sistem kurarım muhtemelen yada 4060 lı cs valo gibi oyunlar açacak bi sistem kuradabilirim) bi fikir verirseniz sevinirim çok kararsız kaldım
Bölümün ney ?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,279
İsim
Emre
Discord
necromancerr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Yurtta değilsen güzel bir masaüstü ve yanına da idare eder bir laptop derim

Zechion

80+ Silver
Yabancı dil bölümündeyim şuanda
Dilde ne yapılıyor bilmiyorum fakat çok fazla bilgisayara gerek yok galiba. Masaüstü + notlar için tablet çeksen yeterlidir diye düşünüyorum. Derste neler işleniyor, neler yapılıyor pek bilgim yokç.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,279
İsim
Emre
Discord
necromancerr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bölümün ney ?
Yurtta değilsen güzel bir masaüstü ve yanına da idare eder bir laptop derim
Hocam daha bu konuyu evdekilerle konuşmadım Ancak şuanlık rdr2 gow uncharted falan oynadım daha çok lol cs valo vs düşünüyorum oynamayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dilde ne yapılıyor bilmiyorum fakat çok fazla bilgisayara gerek yok galiba. Masaüstü + notlar için tablet çeksen yeterlidir diye düşünüyorum. Derste neler işleniyor, neler yapılıyor pek bilgim yokç.
Hocam ben dil bölümünün haricinde eşit ağırlıktan da bi bölüm okuyabilirim hala ona karar veremedim lol valo cs gibi oyunlarıda oynayacağım ondan çokta kötü olmayan bi pc düşünüyorum hele cs2 gelirken fpsler düşücek baya

Top Bottom