Neler Yeni

Üniversite için laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Timurhan Uçarlı
Bütçe
24000
Selamlar, üniversite için laptop almam gerekiyor genel adobe uygulamaları ve blender gibi uygulamalar kullanacağım. Bu yüzden ekranı renk vs iyi olmalı diye düşünüyorum. Oyun için kullanmayı düşünmüyorum ama windows olmasını isterim. Şu sıralar indirimde varsa özellikle çok güzel olur benim için. Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Onur Yücel
Selamlar, üniversite için laptop almam gerekiyor genel adobe uygulamaları ve blender gibi uygulamalar kullanacağım. Bu yüzden ekranı renk vs iyi olmalı diye düşünüyorum. Oyun için kullanmayı düşünmüyorum ama windows olmasını isterim. Şu sıralar indirimde varsa özellikle çok güzel olur benim için. Şimdiden teşekkürler.
Gaming laptop önermeye gelecekler şimdi sakın kanma , oyun oynamayacaksan hayatının hatası olur.
Rami ssdsi iyi işlemcisi orta bir şey lazım ekran kartı mühim değil

ConquerorXIV

80+ Gold
macbook air m2 al windows yükler kullanırsın

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
umut şahin
alacağın laptopta i5 ve üzeri bir işlemci 11. nesil üzeri ve rtx4060 veya dengi bir ekran kartına sahıp bilgisayar tercih etmen senin için daha iyi olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Timurhan Uçarlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önerdiğiniz bir seri var mı?
alacağın laptopta i5 ve üzeri bir işlemci 11. nesil üzeri ve rtx4060 veya dengi bir ekran kartına sahıp bilgisayar tercih etmen senin için daha iyi olacaktır
Gaming laptop önermeye gelecekler şimdi sakın kanma , oyun oynamayacaksan hayatının hatası olur.
Rami ssdsi iyi işlemcisi orta bir şey lazım ekran kartı mühim değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,868
Üyeler
160,895
Son üye
choicemite54899
Top Bottom