otomotivHangi bölüm olduğuna bağlı
hocam o zaman size sağlam bir windows laptop öneririmotomotiv
neden windows acabahocam o zaman size sağlam bir windows laptop öneririm
Hocam şimdi otomotiv bölümünde spesifik bir uygulama isteler çizim tasarım yapmanız gerekir hiç kafa yormadan yaparsınız bir şeyi yapamayınca yanınızdaki adam windows arayüzünden gösterecek siz macos arayüzünden arayacaksınız hele apple silicon'a geçişten sonra dualboot ya da vmare falanda riskli oldu o yüzden ben riske girmeden güzel bir f/p laptop bakmaya başlardım elbette bu şahsi düşüncem not alayım slayt bakayım diyorsanız ipad alın ucuz bir tane lazım olunca f/p bir laptop çekersiniz yanınaneden windows acaba
ipad ne alsam acaba knk, pro ya gerek varmı senceHocam şimdi otomotiv bölümünde spesifik bir uygulama isteler çizim tasarım yapmanız gerekir hiç kafa yormadan yaparsınız bir şeyi yapamayınca yanınızdaki adam windows arayüzünden gösterecek siz macos arayüzünden arayacaksınız hele apple silicon'a geçişten sonra dualboot ya da vmare falanda riskli oldu o yüzden ben riske girmeden güzel bir f/p laptop bakmaya başlardım elbette bu şahsi düşüncem not alayım slayt bakayım diyorsanız ipad alın ucuz bir tane lazım olunca f/p bir laptop çekersiniz yanına
bide şu apple lansmanı varya 13 eylülde yeni nesil gelir belkiipad ne alsam acaba knk, pro ya gerek varmı sence
Hocam onu kesin bekleyin zaten ama size şöyle diyim düz ipadden fazlasına gerek yok ipad air aldım valla yeni kasaya geçti diye keşke bekleyip düzünü alsaymışım o kadar para etmezmişipad ne alsam acaba knk, pro ya gerek varmı sence
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide şu apple lansmanı varya 13 eylülde yeni nesil gelir belki
anladım çok saol knk bide apple pencil alsam tadından yenmez galibaHocam onu kesin bekleyin zaten ama size şöyle diyim düz ipadden fazlasına gerek yok ipad air aldım valla yeni kasaya geçti diye keşke bekleyip düzünü alsaymışım o kadar para etmezmiş
macbookArkadaşlar sizce ?
valla bütçeniz olursa alın ben amazon üzerinden 3. parti bir firmanınkini ucuza almıştım o bile beni yazı yazmak için fazlasılya tatmin etmiştianladım çok saol knk bide apple pencil alsam tadından yenmez galiba