Varşova daha çok gelişmiş bir ülke bence ama sen hangi universite nerede daha iyise oraya yazİki ülke arasında sizce hangisi daha iyidir Polonya Varşova da veya Macaristan Budapeşte ikisi arasında tercih yapmam lazım sizin fikirleriniz var mı
Şöyle yuzelsel anlatiyorum okul ücretsiz ingilizce dil kursu ücretlihocam ucretlimi okuycaksinz
Devlet üniversitesi ücretsiz oluyorhocam ucretlimi okuycaksinz
Genelde çok türk olan yere gitme diyorlar ama doğru mudurVarşova da çok Türk var bence Varşova
detayli bir sekilde bahsedebilrmisiniz acaba istersenniz ozeldende yazabilirsiniz konu kirlenmesinŞöyle yuzelsel anlatiyorum okul ücretsiz ingilizce dil kursu ücretli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Devlet üniversitesi ücretsiz oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genelde çok türk olan yere gitme diyorlar ama doğru mudur
Buradan konuşun, bende merak ettim nasıl olduğunu.detayli bir sekilde bahsedebilrmisiniz acaba istersenniz ozeldende yazabilirsiniz konu kirlenmesin
detayli bir sekilde bahsedebilrmisiniz acaba istersenniz ozeldende yazabilirsiniz konu kirlenmesin
Şuan pek musaitligim yok konu uzun baya çünkü sizlere gün içinde uzun uzun anlatırımBuradan konuşun, bende merak ettim nasıl olduğunu.
hocam bekliyorum musait oldugunuz zamnŞuan pek musaitligim yok konu uzun baya çünkü sizlere gün içinde uzun uzun anlatırım
Polonyada çok fazla türk var ama sen yinede türklerle takılmamaya çalış yoksa dil öğrenemezinİki ülke arasında sizce hangisi daha iyidir Polonya Varşova da veya Macaristan Budapeşte ikisi arasında tercih yapmam lazım sizin fikirleriniz var mı