Pikeasx
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- Ömer Faruk Kaya
- İlgilendiği Kategoriler
- Seslendirme ve Dublaj Sanatçısı
- Pikeas_dublaj
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sert tavrını kırdığımda sadece susmakla yetiniyor. "Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır." atasözünden yola çıkarak oturdum ve uzun uzun ayrıca sakince bu mesleği derinlemesine anlattım. Fakat hala "milletin çocuğu üniversite okur bilmem ne yapar bizimki maymun olucakmış" diye konuşmaya başlıyor. Bir türlü ikna edemiyorum. Ve belli bir sermaiyem de olması gerektiğinden babama mecbur kalıyorum. İzmit'te yaşıyorum ve bu iş için İstanbula taşınmam gerekli. Maalesef baba parasıyla haraket etmeliyim ama ilk önce onu ikna etmenin yolunu bulabilirsem...Ne yönden kötülüyor mesleği?
Yapman gereken ilk iş dublajlığın dünyası göstermek olabilir.
Büyük ihtimalle baban, dublajlık dünyasında çok fazla serseri, kafası kırık insan olduğunu düşündüğü için olabilir.
Üniversite oku demesine karşın da üniversite okusadam da okumasam da aynı kişi olacağım tarzında bir cümle ile karşılık verirsen. Sert tavrını kırabilirsin.
Şu anki konuştuğum stüdyo genel olarak Netflix'e çalışıyor ve ağustosa doğru bir kaç dizinin dublajı bu stüdyoya geliyor. Kendimi kanıtlamam için bi şans geçiyor elime. Her şey babama bakıyor. İşin içinden nasıl çıkabileceğimi bilmiyorum...