Kanka 9.sinif için tavsiyen varmı ne yapmalıyım birde hangi okul hangi bölüm istiyorsunKendim 5321 yerleştirme sıralamasına sahibim.
ODTÜ makine istiyorum dostum, önerim sürekli çalışman benim 9, 10 tamamen boş geçti ve benim puanımı sürekli geri çekiyor o yüzden okul başarı puanını yüksek tutmaya bak. Normalde ham puanım 4000 ama okul başarı puanım 1300 kişi geriye atıyor.Kanka 9.sinif için tavsiyen varmı ne yapmalıyım birde hangi okul hangi bölüm istiyorsun
Peki kaç saat çalışıyorsunODTÜ makine istiyorum dostum, önerim sürekli çalışman benim 9, 10 tamamen boş geçti ve benim puanımı sürekli geri çekiyor o yüzden okul başarı puanını yüksek tutmaya bak. Normalde ham puanım 4000 ama okul başarı puanım 1300 kişi geriye atıyor.
obp kaç ?ODTÜ makine istiyorum dostum, önerim sürekli çalışman benim 9, 10 tamamen boş geçti ve benim puanımı sürekli geri çekiyor o yüzden okul başarı puanını yüksek tutmaya bak. Normalde ham puanım 4000 ama okul başarı puanım 1300 kişi geriye atıyor.
ilk 5000e mi girdin gayet güzel yüzbinlerce kişi arasındanKendim 5321 yerleştirme sıralamasına sahibim.
Günde ortalama 3 gözüküyordu pomodro kullandığım için ama tatil yapıp hiç çalışmadığım günler olduğu içindi, çalıştığım günlerde 4 saat üstünü görüyordumPeki kaç saat çalışıyorsun
Her gün çalışıyormuydunEz
Günde ortalama 3 gözüküyordu pomodro kullandığım için ama tatil yapıp hiç çalışmadığım günler olduğu içindi, çalıştığım günlerde 4 saat üstünü görüyordum
Okul olarak İstanbul'da okumayı düşünmezmisinEvet. Bazen dersten aşırı yorulursam bir gün ara veriyordum. O gün maksimum 2 saat fln bakıyordum ama bu tarz günleri ne kadar az tutarsan o kadar iyi